Ilyen lesz a Battlefield V egyjátékos része

A War Stories játékmód a Microsoft E3-as konferenciáján mutatta meg magát. 

Egyre inkább úgy tűnik, hogy az EA és a DICE párosa egy jól szuperáló golyószóró módjára adagolja nekünk az újabbnál újabb tartalmakat a Battlefield októberben érkező epizódjával kapcsolatban. Eddig kaptunk hivatalos bejelentést,–mellé temérdek információt, bejelentett új módot és battle royale szekciót, beígért intenzív harcokat és egy raklapnyi videót is. Most pedig a történetmesélést előtérbe helyező játékmódot, a War Stories-t nézhetjük meg mozgás közben. 


Míg a legnagyobb riválisnak számító Call of Duty: Black Ops 4-ben nem fogunk kapni klasszikus egyjátékos szekciót, addig a Battlefield V ezen a téren nem kíván szakítani a hagyományokkal. Így Skandináviába fog elkalauzolni minket a játék, ahol hófedte tájakon fogunk szembeszállni a német erőkkel. 

Korábban már említették a játék készítői, hogy olyan történeteket fogunk látni, amiket eddig még sosem mesélték el, –úgyhogy csak bízni tudunk abban, hogy valóban hangulatos sztorikat húznak elő a kalapjukból. A Battlefield legújabb része október 19-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!