Látványos előzeteseket kapott a The Division 2

Látványos előzeteseket kapott a The Division 2

Úgy néz ki hogy a fejlesztőcsapat tanult az első rész hibáiból, és egy több tekintetben is jobb folytatást hoz össze.

Még március elején adtunk először hírt róla, hogy már ezerrel készül a The Division folytatása, ami minden tekintetben igyekszik jobb lenni az első epizódnál. Azóta kiderült, hogy rengeteg teendőt és felfedeznivalót pakolnak bele a fejlesztők, valamint az is, hogy Washingtonban fog játszódni. Most pedig az idei E3 alkalmával még több információt kaptunk, amit két hangulatos előzetessel tett még teljessé a Ubisoft.


A történet szerint önjelölt fosztogatók uralkodnak az utcákon, akik rettegésben tartják Washington lakosságát. A játék során számtalan döntést kell majd hoznunk, így csak rajtunk áll, hogy a várost mennyire szabadítjuk fel az elnyomásuk alól. 

Külön öröm, hogy ha végigjátszottuk a kampányt, akkor se fog megállni az élet, hiszen választhatunk magunknak egy nekünk tetsző specializációt, ami további fejlődési lehetőségeket biztosít nekünk. Előrehaladásunkat díjazni is fogja a játék, hiszen így egyedi képességeket, fegyvereket és skineket oldhatunk majd fel


Hatalmas üdvrivalgás tört ki a közönség soraiban amikor bejelentették, hogy végre jönnek a raidek, amikben összesen 8 játékos mérettetheti majd meg magát. Ráadásul az is kiderült, hogy a megjelenéstől számított első évben 3 DLC-t is kapni fogunk:  ezek új teendőket, új helyszíneket és persze új megszerezhető cuccokat hoznak magukkal.

Ha pedig szeretnétek idő előtt kipróbálni a játékot, akkor itt tudtok jelentkezni a Division 2 bétatesztjére.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!