Átalakul a chat report rendszere! Szigorúbb szabályozásra számíthatunk!

Átalakul a chat report rendszere! Szigorúbb szabályozásra számíthatunk!

Akár véglegesen kitilthatnak, ha viselkedésünk nem a kívántnak megfelelő.

A következő időszakban kigurul néhány frissítés a report rendszerben, ami kifejezetten a sértő üzenetek szabályozására fog vonatkozni. Meg fog változni a büntető struktúra, és ezt főleg a visszaesők fogják megérezni!

A jelenlegi rendszerben, akit nem megfelelő chat használatért jelentenek, azokat lenémítják, –vagyis nem tudnak chatelni a játékon belül. Illetve Hero League-gel is képtelenek játszani, amíg le nem jár a büntetés. Ha sokadjára tiltják, akkor egyre csak nő az eltiltás időtartama. Úgy tűnik, hogy mindez nem elegendő, így szigorúbb eszközökhöz nyúlnak.

A Blizzard nagy mértékben csökkentené a némítással sújtott büntetések számát, ehelyett viszont egy jóval szigorúbb gyakorlatot vezetnének be. Akik többszöri figyelmeztetés, némítás után sem képesek változtatni viselkedésükön, nyelvhasználatukon, azokat hosszabb ideig, de akár véglegesen is eltilthatják a játéktól!

Felmerülhetne bennünk, hogy ez így viszont visszaélésekre adhat okot, hiszen még jobban ki tudunk majd szúrni egymással. Nos, a Blizzard észlelte, hogy sokszor érkeznek be téves, vagy indokolatlan jelentések is: ezeket jobban fogják vizsgálni mostantól:

  • Nem fogják figyelembe venni azokat a reportokat, amik azért érkeznek, mert nem vesz részt valaki a közös ingame és/vagy voice chat használatában.
  • Ha az ellenféltől érkezik ilyesfajta report, akkor azt is figyelmen kívül hagyják mostantól.

Továbbá, egy ideje már életben van egy olyan rendszer, mely folyamatosan fejlődik, és igyekszik szűrni a játékosok jelentéseit. A fejlesztők elmondása, valamint az eddigi tapasztalatok alapján ez jól működik; így tovább fognak ezen a vonalon dolgozni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!