A top 10 tankvadász tier V-től tier VII-ig

A top 10 tankvadász tier V-től tier VII-ig

A hétvégi ajánlat újra a tankvadászokról szól, –ezért bemutatjuk a legjobb tízet, amikre érdemes lecsapni, amíg tart a kedvezmény.

A normál és prémium tier V-VII tankvadászokat június 16. (szombat) reggel 7:00 óra és június 19. (kedd) reggel 7:00 óra között leárazzák: ezért bemutatjuk nektek a legjobb tízet, amikre érdemes ezüstöt áldozni.

Bónuszok és leárazások a hétvégén

3x-os XP a nap első győztes csatájára. 50% kedvezmény a normál tier V-ös tankvadászok árából. 30% kedvezmény a normál tier VI-VII-es tankvadászok árából. 30% kedvezmény a tier VI-VII-es prémium tankvadászok árából.

A prémium tankvadászok listája:

  • Krupp-Steyr Waffenträger  
  • Dicker Max  
  • AT 15A  
  • SU-100Y  
  • SU-122-44  
  • M56 Scorpion  

A top 10 tankvadászt természetesen a normál járművek közül választjuk ki, –de ha prémium tankvadászt szeretnél, akkor elsősorban az M56 Scorpion, valamint a SU-122-44 lehet jó választás.

Küldetések

Supply Drop:

  • Játssz le 5 csatát, és végezz a top 10 alap XP szerző játékos között a csapatodból.
  • Jutalom: 2 darab nagy javítócsomag.
  • Naponta háromszor teljesíthető.

Suppressive fire:

  • 2x-es legénységi XP a csatában, ha a top 10 alap XP játékos közt végzel a csapatodból.
  • Korlátlanul teljesíthető.

A top 10 tankvadász tier V-től tier VII-ig

10. Achilles

Bár az Achilles nem feltétlenül a legjobb választás, –sőt, talán egy M36 Jackson sok szempontból jobb is lehet–, de ezt a tornyos brit tankvadászt olyan ritkán látni a harctereken, hogy már csak ezért is a listán a helye. Ha pedig kifogunk egy jó pozíciót, akkor DPM-ből lenyomhatunk szinte bármit.

9. T25/2

Egy újabb tornyos tankvadász, ami ugyan minden szempontból egy gyengített T20 benyomását kelti. Ennek ellenére meglepően jól használható, és hull downban minimális esély van csak arra, hogy megsebezzék. Bár nem egy top járgány, de érdemes lehet tenni vele egy próbát.

8. SU-152

Ez a tankvadász a hírhedt 152 mm-es mozsárágyúja miatt kerülhetett fel erre a listára. Nem feltétlenül lehet vele igazán nagyot alkotni –vagy egyedül lehozni a mérkőzést–, de mivel szinte teljesen mindegy, hogy hol találjuk el az ellenséges járművet, –vagy hogy milyen tank jön szembe–, ugyanis biztos sebzést lehet bevinni az extra magas sebzéssel rendelkező repeszromboló lövedékével; ezért az élményfaktor miatt mégis itt a helye.

7. AMX AC mle. 46

A SU-152-höz hasonlóan az AMX AC mle. 46 is pazar, de inkább a magas páncélátütéssel rendelkező lövege miatt, ami bizonyos szempontból sokkal kifinomultabb játékot követel meg, mint a SU-152 brutalitásra építő főfegyverzete. A sebzés átlagosan 300, a páncélátütés 232 mm, a végsebesség 50 km/h és ehhez még kapunk egy 45 fokban döntött 120 mm vastag frontpáncélt.

6. Jagdpanther

Szeretném leszögezni, hogy egy kezdő játékos számára talán mind a SU-152, mind az AMX AC mle. 46 jobban kézre áll első ránézésre, de egy kis tapasztalattal a Jagdpanther a legveszélyesebb ellenféllé léphet elő a háromból. Ha jól szereljük fel, akkor percenként akár több, mint 3.000 sebzést oszthatunk ki vele, innentől pedig már csak okosan kell helyezkednünk, hogy kihasználjuk a tűzgyorsaságunkat.

5. M18 Hellcat

Pár évvel ezelőtt ezt a tankvadászt tettem volna az első helyre. De mivel az erőviszonyok folyamatosan változnak, –manapság az M18 Hellcat már nem olyan jó, mint a kezdetekben. Persze a középmezőnybe még így is simán befér, –sőt, ha csak a tier VI-os tankvadászokat nézzük, akkor még mindig az első helyet foglalja el.

4. Ikv 103

Ez a tankvadász a tier V-ös mezőny Hetzere, FV4005 Stage II-je vagy ISU-152-je, ahogy jobban tetszik. Mozgékony, hatalmas az alfája és jó a lövegkezelhetősége, –de sajnos csak HEAT lövedéke van, ami a végjátékban meglehetősen kellemetlen tud lenni, hiszen lehet, hogy lepattanunk vele egy olyan ellenfélről, amiben csupán 1-2 HP maradt.

3. SU-100M1

Ezt a tankvadászt nem kicsit erősítették meg. A páncélzata szemből 53 fokban döntött és 140 mm, a felépítmény felső része pedig 210 mm vastag, emellé pedig 250 alfá sebzéssel és 212 mm páncélátütéssel rendelkező löveget kapott, ráadásul 54 km/h a végsebessége. Egy szóval egy mini Object 268 version 4 tier VII-ben.

2. Challenger

Egyre több Challenger-t látni a közepes szinteken, –de ez nem véletlen, ugyanis nemrég a brit tankvadász szignifikáns erősítést kapott, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Szeretném az előzőekhez hasonlóan rövidre fogni a bemutatót, ezért úgy írnám le ezt a járművet, mint egy minden szempontból jobb T25/2-t. Nagyobb tűzerő, jobb lövegkezelhetőség, jobb mozgékonyság és vastagabb páncélzat.

1. T67

Egyszerűen erről a miniatűr tornyos TD-ről nem lehet rosszat mondani. Kiváló löveg, extra jó mozgékonyság, jó lövegsüllyedés és kiváló álcázás, ami pályától és szituációtól függően legyőzhetetlenné teszi az amerikaiak tier V-ös vadászát.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.