A hibrid: 53TP Markowskiego

A hibrid: 53TP Markowskiego

A tier VIII-as lengyel tank egy valódi hibrid lesz, ami tökéletes hidat képez a kisebb szinteken található közepes tankok és a top tierek nehéz tankjai között.

A mai napon kezdetét vette az 53TP Markowskiego tesztelése a szuperteszt szerveren. Ez a harckocsi az ideális átmenet lesz a közepes szintek gyors járművei és a top tierek behemót acélmonstrumai között. Páncélzata elődjeihez képest jelentősen javul, –azonban leginkább csak a toronypáncéljára építhetünk majd. A test védelme éppen csak kielégítőnek mondható:0 bár ellenáll a kisebb tankok lövéseinek, de a nagyobb fenevadak könnyűszerrel átüthetik.

A lengyel nehéz tank előnyei

Első körben a 8 fokos lövegsüllyedési, illetve a pazar talajellenállási értékeit emelném ki, –ami lehetővé teszi számára a legkedvezőbb és legszokatlanabb pozíciók felvételét is. A tank egy 122 mm-es löveget kap, aminek főbb paraméterei átlagosak, de az alfa sebzése 420 lesz, amivel egy kifejezetten veszélyes ellenféllé lép elő.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.