A dánok gránátjaitól ments meg Uram minket!

A dánok gránátjaitól ments meg Uram minket!

Avagy NiKo bemutatja, hogy milyen érzés az Astralis ellen játszani.

Az ECS 5. szezonjának fináléján elég erős párosításokat sikerült összesorsolnia a szervezőknek, hiszen az NRG és a Team Liquid, illetve a FaZe és az Astralis játszott a döntőért. Utóbbi meccs második pályáján, Infernon 3:1-es Astralis vezetésnél a T-k éppen B-re támadtak. Az egyik védő CT felől próbált AWP-zni, míg a másik a lerakóról. Hiába volt NiKo-nál az eszköz, device rutinjával nem vehette fel a versenyt, aki először egy óriási prefire fejest akasztott rá falon keresztül. Mivel ez nem végzett vele, ezért gyakorlatilag egyből dobott is egy rá egy HEG-et, amitől azonnal meghalt értetlenkedése közben. Így már csak egy védőt kellett kiiktatni a támadóknak a sikerhez. Az Astralis gránáthasználatáról egyébként már bővebben is írtunk, amit a lenti képre kattintva olvashattok el.

Hogyan változtatta meg az Astralis a gránátmetát?

Az Astralis felemelkedésének egyik legfontosabb eleme a gránátmeta átalakítása volt. Bemutatjuk, hogy miben hoztak változást.

Hiába ez az elegáns és zseniális megmozdulás; a bombarakás után már nem tudták kihúzni azt a 40 másodpercet a terroristák, így a FaZe-nek sikerült elhoznia a kört. Azonban pályát és a meccset sem adták ilyen könnyen, hiszen 16:8-cal, összesítésben pedig 2:0-val kerekedtek felül az európai mixen, és belőtték magukat a döntőbe, –amit aztán meg is nyertek a Liquiddel szemben.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!