Mit tudunk eddig a PUBG havas pályájáról?

A teaser-ből túl sok minden nem derült ki, de egy-két dolgot Brendan Greene is elárult nekünk.

Az E3-on újból rengeteg bejelentést hallhattunk és láthattunk, amiből a PUBG sem maradhatott ki, ugyanis a Microsoft konferenciáján bemutattak egy trailert, amibe Sanhokkon kívül egy Riot Shield és a legújabb, kezdeti fázisban lévő havas pályájuk is bekerült. Azt, hogy idén jön egy havas map már januárban tudtuk egy-két leakelt információnak köszönhetően, de végül először a PUBG eddigi legkisebb –és valószínűleg legjobb– pályája, a Sanhok készült el. A PUBG Corp. azt ígérte, hogy még idén befejezik a harcteret, és télen már játszhatunk is rajta. A pár másodperces részlet nem árult el sokat, de Brendan Greene annál inkább, hiszen a pcgamer.com-nak válaszolt pár kérdésre az E3-on. Emellett –pár régi információnak köszönhetően– egy-két jármű vagy fegyver szinte biztosan bekerül a játékba. Nézzük is meg, hogy miket tudunk biztosra:

A pálya kisebb lesz, mint Erangel, de nagyobb, mint Sanhok

Ezt maga Brendan Greene árulta el a pcgamer kérdésére válaszolva: "Azt már tudjuk, hogy a 8x8-as pályák jók, de túl sok időbe telik elkészíteni. Szóval a játékmenet kedvéért egy kicsit lejjebb visszük a méretét. Nem tudjuk még, hogy pontosan mekkora lesz, de valószínűleg a kettő között." Minden bizonnyal tehát körülbelül 6x6-os lesz pálya, de még lehet, hogy kicsit alakítgatnak a számokon, hogy az mindenkinek megfeleljen.

Brendan Greene szeretne lábnyomokat

Ha egy realisztikus játékot szeretnének készíteni mindenféleképpen látnunk kell ellenfeleink nyomait, l–egalább egy kis ideig–, ami nagyon feltudná dobni az egész Battle Royale élményt. Erre Greene azt mondta, hogy: "Mindenféleképpen szeretnének, de még nagyon korai a fejlesztés, így nem ígérheti meg."

Minden bizonnyal lesznek hómobilok

A fejlesztők eddig is szerettek minden pályára elhelyezni egy csak ott használható járművet. Így könnyedén lehet, hogy autókkal csak az utakon mehetünk, míg a keményebb terepen csak a hómobil segíthet.

Mikor érkezik a pálya?

A PUBG Corpot ismerve és logikusan végiggondolva december 21-én; hiszen nem csak így van a legtöbb idejük befejezni, de pont karácsony előtt a téli szünet kezdetén adhatnák ki. Nem utolsó sorban ekkor érkezett meg a teljes kiadás az 1.0 is, így meglepődnénk, ha előtte már megjelenne a havas pálya.

Egyelőre ezeket tudjuk közel biztosra, –bár a PUBG Corp-nál semmi sem mondható annak. Reméljük Sanhok után azért nem a havas pálya lesz a fő cél, hanem a játék tökéletes optimalizálása.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!