Véget ért a Fusion PUBG kupa első havi nagydöntője - mutatjuk az eredményeket

Véget ért a Fusion PUBG kupa első havi nagydöntője - mutatjuk az eredményeket

Tegnap pótolták be az elmaradt három mérkőzést!

A Fusion PUBG magyar kupa múltheti döntőjét sajnálatos módon meg kellett szakítani, –ugyanis a játék maga elég komoly szerver problémákkal küzdött, amik ellehetetlenítették mind a játékosokat, mind a szervezőket. Így a maradék három mérkőzés elcsúszott más alkalomra, egész pontosan tegnapra. Nézzük is meg mi történt ezeken a mérkőzéseken, no meg persze azt is, hogy kié lett a főnyeremény!

Ötödik meccs

A nap első, a kupának viszont ötödik mérkőzésén Kontiék csapata lakott jól, köszönhetően Konti higgadt játékstílusának meg egy csipet szerencsének.

Hatodik meccs

A következő forduló igazán parádésan zárult. Egy kis területen több csapat számos játékosa csapott össze egymással, egy igazi fiestában lehetett részünk. Végül Little-Omar és Headley duoja kaparintotta meg a győzelmet.

Hetedik meccs

A zárómérkőzésre ellátogattunk Miramar kietlen vidékeire, a Wonder Stag játékosai pedig igazán jól érezték magukat ezen a pályán. HULLA_SZILVA és nobor jó mozgásokkal és remek döntésekkel hozta el magának az első helyet.

A végeredmény végül nem is volt annyira meglepő; az egész bajnokság során remekül teljesítő, több győzelmet is elhozó Team Konti csapat, azaz Konti és FoDa állhattak fel a dobogó legfelső fokára. Nyereményüket, sőt a streamből befolyt összeg felét is az Országos Mentőszolgálat Alapítványának ajánlották fel.

Gratulálunk minden résztvevőnek! Ne feledjétek a második havi kupa már elkezdődött, a mai napon 16:00-tól játsszák a heti döntőt, melyet a Fusion TV Twitch csatornáján követhettek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!