Érkezik a következő nagy Fortnite kupa Ninjaval és a Red Bull-lal

Érkezik a következő nagy Fortnite kupa Ninjaval és a Red Bull-lal

A híres streamer exkluzív szerződést kötött a világmárkával.

A múlt héten zajlott le a Fortnite Celebrity Pro AM; a Fortnite első, igazán nagy szabású hivatalos bajnoksága. A kupa ropppant nagy siker volt; zseniális volt a hangulat, látványos volt a show és természetesen rengeteg volt az érdeklődő. Most Ninja jelentette be a hivatalos Twitter oldalán, hogy partnerségre lépett a világhírű energiaital-gyártóval, a Red Bull-lal, és meg is rendeznek egy közös kupát, a Red Bull Rise Till Dawn Duo Tournamentet.

A rendezvény Chicagoban lesz a Willis Tower 99. emeletén július 21-én, az esemény nevéhez hűen napnyugtától pirkadatig. Egész konkrétan percre pontosan megvan határozva, hogy mettől-meddig fognak tartani a versenyek (ottani idő szerint 20:21-kor megy le a nap), ekkor kezdődnek a mérkőzések. Másnap reggel 05:35-re be akarják fejezni, mert akkor kezd majd hajnalodni. Nem sokszor láttunk még ilyen különleges időbeosztást versenyeken!

Az esemény, mint ahogy a nevében is benne van, duo kupa lesz, és a szokásos pontrendszer alapú küzdelemben lesz része a játékosoknak azzal a kivétellel, hogy Ninja, vagy a csapattársa megölése extra pontot ér. A kupára bárki nevezhet, aki rendelkezik érvényes amerikai állampolgársággal és betöltötte a 18. életévét. Összesen 180 játékosnak, tehát 90 duonak lesz helye a versenyen. Fontos viszont megjegyezni, hogy ez nem Epic Games által támogatott esemény, tehát nem számít hivatalos Fortnite kupának!

A menetrend ottani idő szerint a következőképpen néz ki:

  • 19:00: Kapunyitás
  • 19:45: Az első csoport előkészül
  • 20:21: A mérkőzések kezdete
  • Minden harmadik meccs után az első és a második csoport felváltja egymást 15 perces szünetekkel
  • 05:35: Bajnok avatás

A bajnokság főnyereménye 2250 dollár, –az első helyezett csapat ennyit vihet majd haza! A kupa egyértelműen nem az elszállt díjazásával lesz érdekes, hanem a különleges időpont választásával. A szervezők minden bizonnyal eszméletlen hangulatot fognak teremteni a helyszínen, és remélhetőleg a streamre is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!