Remekül teljesít a Virtus.pro Sanghajban, bejutottak a döntőbe!

Remekül teljesít a Virtus.pro Sanghajban, bejutottak a döntőbe!

A lengyel csapat útjában már csak a Na'Vi áll. Kemény küzdelemre számíthatunk a két gárda között.

A Virtus.pro és a Na'Vi játszhatnak a CS:GO Asia Championship 150 000 dolláros fődíjáért Sanghajban. Ma 11:15-től csapnak össze a Bo3 fináléban a csapatok, –ami egyben azt is jelentheti, hogy zsinórban második versenyét nyeri meg az ukrán-orosz gárda, vagy végre visszatér a Virtus.pro, és adnak nekünk egy olyan döntőt, mint a V4 Future Sports Festivalon.

A kínai tornán közepes erősségű ellenfelek sorakoztak fel. Hármat a régióból (VG.Flash, MVP PK és TyLoo), ötöt pedig Európából hívtak meg (Na'Vi, VP, NiP, Heroic és EnVyUs). Sok izgalmas történettel találkozhattunk az elmúlt napokban; ezek közül egyértelműen a legnagyobb siker az nV-é, akik Happy és RpK távollétében, kio irányítása alatt egészen az elődöntőkig meneteltek, ahol ma reggel s1mple állta útjukat. A francia-belga ötösből mindenképp érdemes kiemelni ScreaMet, aki rég nem látott formában osztotta azokat az irigylésre méltó one tapeket, és a verseny egyik legjobbja volt mindvégig.

S1mple ezidáig egészen csendes volt, persze magához képest. Electronic simán párba állítható most a világ legjobb játékosával, ami mindenképp jó jel a Na'Vi számára. A másik oldalon Byali okozott hatalmas meglepetést, valódi MVP esélyes játékot mutatott a hétvégén, de az is igaz, hogy a hét játszott pályájából öt a TyLoo ellen volt. A Virtus.pro-ból egyébként mindenki magára talált Sanghajban, ami meglepheti még a Na'Vi-t! Egy 100%-on teljesítő VP-t nem biztos, hogy képes megállítani a s1mple-electronic páros. A Bo3 döntő pályái Dust 2, Nuke és Train lesznek, az összecsapást pedig az alábbi csatornán követhetitek angolul:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!