Folytatódik Hammond története - Újabb utalások a 28. hősre?

Folytatódik Hammond története - Újabb utalások a 28. hősre?

Újabb Hammondra utaló nyomokra bukkantak a felújított Lunar Colony pályán.

A Lunar Colony nevezetű pálya megjelenése óta ismerjük Hammond nevét. Ő a Winstonnal együtt eltűnt kutatási egyed. Természetesen azóta is vad találgatások övezik kilétét. Vajon ő lesz a várva-várt 28. hőse az Overwatch népes családjának? Vagy esetleg a történet szempontjából lesz fontos szerepe? Sajnos ezekre a kérdésekre továbbra sem kaptunk választ, azonban a map felújításával újabb információkhoz jutottunk a kutatás titokzatos 8-as számú egyedéről, –ismertebb nevén Hammondról.

A PTR-on már bebarangolható a felújított Lunar Colony pályája. Nem csak a játékmenet szempontjából tartalmaz fontos változásokat, hanem lore szempontjából is. A már korábban is látható Hammond és Winston eltűnését jelző tábla és a kamera képek, melyen a kutatás példányai szerepelnek továbbra is a pálya részét képezik. Ami újdonság viszont, az Hammond szobája –és a benne található információ morzsák–, ami a szökésének körülményeire engednek következtetni. Hammond kabinja egy ajtó kihagyással Winston szobája mellet helyezkedik el. Ha belépünk, egyből számos érdekességre bukkanhatunk.

A szoba ajtaját betörve találjuk. A lábnyomokból következtetve Winston segített neki megszökni, amikor kitörtek a zavargások a kolóniában. A feliratból tisztán kiolvasható, hogy a szoba a 8-as számú egyedé, aki nem más, mint Hammond. A padlón található egy tervrajz, és mellette a tervek játékokból elkészített modellje. A tervrajzon Winston vagyis a 28-as számú egyed mentőkabinja látható, –kiegészítve egy hozzá kötött kisebb szállító egységgel, amiben feltehetően Hammond utazott a Földre. EZ lehetséges, hogy egy kisebb méretű majom, esetleg csimpánz lehet. Ketrecben tartották, amiben színes játékkockák, és ami fontosabb: banán-, és répadarabok vannak.

A PTR megjelenés óta a játékosközösség is átkutatta a pályát újabb nyomok után kutatva. A szemfüles játékosok előtt azonban semmi sem marad rejtve. Kisebb rejtekhelyekre akadtak, amikben szintén répa-, és banán darabokat találtak, különböző alkatrészek és szerszámok társaságában, ami feltehetően a menekülő kabin elkészítéséhez kellettek.

Hammond kilétét továbbra is titokzatos homály fedi. Remélhetőleg a közeljövőben többet is megtudhatunk majd a titokzatos nyolcas számú egyedről. Mellesleg korábban Sombra megjelenése kapcsán volt ekkora titkolózás, –úgyhogy kíváncsian várjuk a fejleményeket.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!