Hat helyet előzött, így újra az élmezőnyben a Virtus.Pro - HLTV Ranglista

Hat helyet előzött, így újra az élmezőnyben a Virtus.Pro - HLTV Ranglista

Az Imperial is egy 13-mas ugrással került be a top 30-ba.

A HLTV hétről-hétről hétre frissíti a ranglistáját az addigi versenyekkel annak érdekében, hogy az mindig a lehető legfrissebb és legmegbízhatóbb legyen. A munka pedig ki is fizetődik, hiszen ez a jelenleg elérhető legpontosabb rangsor. Így ha valaki itt a csúcson van, akkor az tényleg a legjobb formában lévő csapat. Az elmúlt hét nap legfontosabb versenyei az ESL One Belo Horizonte, a CS:GO Asia Championship és a DH Summer 2018 volt. Aki itt jól teljesített, az várhatóan a ranglistán is előbbre léphetett. De nézzük is, hogy alakultak az előzések. 

Az első helyen nem történt trónfosztás, ott továbbra is a dán Astralis maradt. A második helyet azonban elhódította a FaZe, aki a Na`Vi-t váltotta. A North is két helyet ugrott előre, a TyLoo-val egyetemben, így a dán csapat a 8., míg a kínai ötös a 12. helyet foglalja el. A következő érdekes helycsere a Virtus.Pro háza táján volt, a lengyel "veterán" ötös összesen hat helyet ment előre, köszönhetően a CS:GO Asia Championships 2018-on szerzett ezüstéremnek - amivel most a 15. legjobbak a világon. DeadFoxék egy helyet visszacsúsztak, így ők a 16. helyen várják a folytatást.

A top 30 abszolút meglepetése azonban az Imperial volt, akik EspiranTo-val elcsípték a DH Open Summer első helyét, és maguk mögé utasították az OpTic-ot, a Gambitet és a North-ot is. Ők 13 helyet előre lépve a 24.-ek a világon. Mögöttük az EnVyUs is elkezdett felzárkózni, akik a 32. helyről a 25.-re jutottak el. Az ő teljesítményük egy CS:GO Asia Championships 3-4. hely volt.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!