Offmeta paklik, az újdonság varázsa!

Offmeta paklik, az újdonság varázsa!

Elhoztunk nektek pár különleges decket, amik a meglepetés erejével csaphatnak le a gyanútlan ellenfélre!

Az „unalmas” metadeckek már mindenkinek a könyökén jönnek ki, így felüdülést jelenthetnek a kreatív és győzelemre képes változatok, amiket most elhoztunk nektek!

Az offmeta deckek egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy sem népszerűség, sem eredményesség tekintetében nem vehetik fel a versenyt a netdeckelésre váró tier 1-2 paklikkal, –viszont meglepetést okozhatnak az ellenfeleinknek. Ha tökéletesen játszunk velük( és még jól is húzunk), akkor nagyon szép győzelmi sorozatokat érhetünk el!

Emeriss Hunter

Kód: AAECAR8IjQH4CNsJ7QmdzAKG0wK26gLW7AILtQOHBMkElwjFCNPNAt/SAuPSAuHjAvLxAsn4AgA=

Nem összetévesztendő a Recruit Hunterrel, hiszen a két decknek mechanikájában semmi köze egymáshoz. Amíg a Recruit Hunter a Play Deadre és a Seeping Oozelingra épít, amikből jöhetnek a hatalmas Charged Devilsaurok, addig az Emeriss Hunter a játék korai szakaszában a Spell Hunterhez hasonlóan a secreteket és Emerald Spellstone-okat igyekszik kijátszani, és csak ezután jöhet Kathrena Winterwisp és a hatalmas beastek. Emeriss egy „win more” lapnak tűnhet, hiszen a kijátszása után semmi hatása nincs a boardra, –de ha unjuk már a klasszikus Recruit és Spell Huntereket tehetünk egy próbát vele.

Murloc Mage

Kód: AAECAf0EBKLTAsLxAsz0At6CAw27ApUDxQPbA/4DlgXjBdAHpwidwgKxwgKYxALO7wIA

A Book of Spectre elképesztő értéket hordoz magában, viszont a rengeteg hasznos spellt nem érdemes feláldozni, kivéve ha az „Offmeta Pusztaságára” merészkedünk. Egyszerű a taktika: a rengeteg kis murloc  elárasztja a boardunkat, majd Aluneth és a Book of Spectre utántöltheti a kezünket. A további kulcskártyák a Dollmaster Dorian és az Archmage Arugal, amikkel még több kétlábú békaemberre tehetünk szert a csatamezőn és a kezünkben egyaránt.

Resurrect Priest

Kód: AAECAa0GBgm0A9UK1gqZyAKQ0wIMlwKhBMkG0wrXCtHBAuXMAubMArTOAvDPAujQAuPpAgA=

A Barnes eltűnt a Wild rengetegében, és ott terrorizálja tovább a játékosokat, de a Big Priest újra elő-elő kerül a Standard módban is. A hatalmas lények ugyanúgy megtalálhatóak a deckben, de a győzelmi faktor átalakult. Prophet Velen és Malygos jelentik a kulcsot a sikerhez, –amiket olcsón feléleszthetünk, és a Mind Blastekkel kivégezhetjük az ellenfelet pillanatok alatt.

Korábbi cikkeinkben már bemutattuk a Kingsbane Roguet, Secret Paladint és a Mill Druidot is. A taktikát és játékstílust ezekből a cikkekből elsajátíthatjátok, viszont a legnépszerűbb változatokat megosztjuk itt veletek.

Kingsbane Rogue

Kód: AAECAaIHCMgDzQObBagIgcICgNMCw+oCu+8CC7QBxAHLA/YEhgmpzQKxzgLc0QLl0QLb4wLJ+wIA

Secret Paladin

Kód: AAECAZ8FBPIF9QW5wQKDxwINjAGeAcgEpwXZB7EIs8ECuMcC48sC+NIC0eEC1uUCrfICAA==

Mill Druid

Kód: AAECAZICBJnTApvoAv3rApruAg1AX+kB/gHEBuQIoM0Ch84ClNICmNICntIC29MChOYCAA==

Ezek voltak azok az offmeta változatok, amik 50 % körül győzelmi arányt produkálnak, így nyugodtan próbálkozhattok velük. Főleg ha újdonságra vágytok, és szeretitek a szokatlan összeállításokat.

Nektek milyen különleges paklijaitok vannak? Milyen statisztikákat értetek már el velük?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!