"Mikor megtudtam, hogy maradhatok elmorzsoltam egy-két könnycseppet..." Golden

Goldent már a WESG-nél ki szerették volna tenni a csapatból, de végül maradhatott, –erre kiderült, hogy mégsem.

Golden az elmúlt hónapokban egy igazi érzelmi hullámvasúton vett részt, ugyanis a fnatic-nak nem igazán ment jól a sora egészen a február végi, március elejei IEM-ig, ahol végül a FaZe-t sikerült elverni a döntőben. Ekkor már a csapat eldöntötte, hogy Goldennek nincs helye a gárdában, így a WESG előtt egy nappal napvilágot is láttak ezek az információk. Golden végül úgy döntött, hogy akkor is elmegy a WESG-re, amit végül megint csak megnyertek és rengeteg pénzt vittek haza, ezután pedig azt mondták az irányítónak, hogy maradhat. Az eredmények viszont újból elmaradtak, így Xizt visszavétele után Draken is megérkezett a fnatic-ba, amit végül Golden és Lekr0 bánt, utóbbi kicsit kevésbé, hiszen a NiP-ben folytatja mostantól. A NOSLEEP a kirúgás előtt készített vele egy interjút, amikor még az aktív ötös tagja volt.

Milyen volt a WESG-en játszani, miután hallottad a pletykákat, hogy ki akarnak rakni téged?

"Sosem voltam még ilyen szituációban, nagyon furcsa volt úgy játszani, hogy tudtam történni fog valami velem. Ettől függetlenül szerettem volna nyerni még úgy is, hogy nem élveztem a játékot. De végül túl lettünk rajta és nyertünk. Ez megmutatta, hogy komoly erő és ambíció van bennünk.

Mi tartotta meg benned a lelket az esemény ideje alatt?

"Leginkább a szenvedély, hiszen három órával azelőtt kaptam meg a vízumom, hogy indult a gép és mondhattam volna nemet is a versenyre, hiszen már előtte nap este tudtam a pletykákról.

Ezután végül azt tweetelted ki, hogy "Maradok" szavakba tudod foglalni, hogy mit éreztél akkor, amikor ezt megtudtad?

"Miután nyertünk megittunk pár sört és utána azt mondták, hogy beszélnünk kell. Végül maradhattam, az egész atmoszféra kellemes volt és nagyon boldog voltam. Talán egy két könnycseppet is elmorzsoltam.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!