Mondocon: Mutasd meg mire vagy képes a Legendák Ligájában!

Mondocon: Mutasd meg mire vagy képes a Legendák Ligájában!

Ha szeretnéd bebizonyítani, hogy a ti csapatotok a legjobb a League of Legends-ben, akkor ne várj tovább! Jelentkezzetek a júliusi Mondocon első selejtezőjére, és mérjétek össze tudásotokat, –akár a profikkal!

Ha otthon vagytok a magyar League of Legends közösségben, akkor valószínűleg már hallottatok a Mondoconról, –és az ott tartandó LoL-os összecsapásokról, versenyekről. De mégis hogyan jön a japán kultúrához a számítógépes játék  –merülhet fel a kérdés sokatokban. Az elmúlt időszakban egyre többször került a fesztivál úgy megrendezésre, hogy nem csak ezt a mesés, különleges világot mutatja be az érdeklődőknek. League of Legends, Hearthstone és sok más játékban mérhetik össze tudásukat a merészebb játékosok, –természetesen nem ingyen. 

MondoCon-PC Guru Show '18 LoL I. Selejtező by GamerEvents

ONLY FOR HUNGARIANS!Szabályzat: https://goo.gl/owsuxp

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor most fülelj, ugyanis elindultak a jelentkezések a versenyre, méghozzá a selejtezőbe! Az első forduló pár napon belül (június 23-án) kerül majd megrendezésre, amelynek tétje egyelőre csupán annyi, hogy csapatoddal együtt továbbjuthattok az elődöntőbe. Viszont, ha végül sikerül minden akadályt legyőznötök, akkor az első helyezett 75 000 Forinttal, míg a második 25 000 Forinttal lesz gazdagabb, 2018. július 14-15 között a Mondocon nagyszínpadán. 

Az összecsapások a már jól megszokott Bo3 formátumban zajlanak majd, a verseny egyik legfontosabb kikötése pedig: csak magyar csapatok nevezhetnek (ez most azt jelenti, hogy a csapatban minimum 3 játékosnak magyarnak kell lennie). Szint megkötés természetesen nincsen, –így ha szeretnél szerencsét próbálni a 30-as szint alatt is, hát hajrá–, de az még nagyon fontos, hogy teljes, 5 fős csapatok jelentkezését tudják elfogadni! Ha további információkat szeretnél még megtudni a szabályzatból, akkor kattints ide a teljes verzióért

Minden jelentkezőnek sok szerencsét és jó meccseket kívánunk, –továbbá reméljük, hogy hamarosan találkozhatunk Veletek a MondoCon-on is!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.