Megjelent bétában a Panorama UI - ez minden amit vártunk és sokkal több

Megjelent bétában a Panorama UI - ez minden amit vártunk és sokkal több

Születésnapokon általában nem az ünnepelt szokott ajándékozni, –ennek ellenére a Valve mégis meglepett minket a Panorama UI bétájával.

A Panorama UI-t már mindenki epedezve várta. Persze nem épp mára, hanem mondjuk tegnapra. Vagyis, tegnaphoz egy évre... Sőt, igazából még annál is régebbre. De tegyük félre a pesszimizmust, és örüljünk, –hiszen a Valve végre valahára összekalapálta a hőn áhított frissítést. Ráadásul nem is lett rossz, –sőt, kifejezetten szépre, használhatóra és folyamatosra sikeredett!

A következőkben elolvashatjátok, hogy hogyan próbálhatjátok ki Ti magatok, illetve a képekre kattintva megnyithatjátok a galériánkat is, ahol a legtöbb változást megmutatjuk nektek. Ha pedig jobb szeretitek a videókat, a cikk alján találtok egyet, amiben látható, hogy mennyire gyors és fluid az új felhasználói felület.

Az új felület azonban nem csak a kezdőképernyőn hozott változást, hanem szinte mindenhol. Már például a fegyvervásárlásnál is az új felülettel találkozhatunk, sőt, a GOTV-n is reszeltek a fejlesztők (ez erősen folyamatban van még). A játék legújabb béta verziójában már ki is próbálhatjuk a UI-t. Más játékosokkal még nem meccselhetünk így, –azonban a kipróbálásra a botok társasága is megfelelő lehet.

Ahhoz, hogy a játék béta verzióját előcsalogassuk, be kell lépnünk a Steam könyvtárunkba, majd a játékokhoz, ahol a CS:GO-ra jobb klikkelve a Tulajdonságokra kell mennünk. Az itt felugró ablakban kiválasztjuk a Béták fület, ahol a legördülő menüből a panorama preview-ra kell klikkelnünk, és azonnal letölti a 468,1 MB-os csomagot. Ha mégis visszatérnénk a régi felületre, akkor ugyanezeket a lépéseket kell megcsinálni, csak a menüben az "egyik sem"-et kell választanunk. Aztán a kezdeti sokk után (amit az időutazás okozott) már küzdhetünk is a jobb rankért.

Ha netalántán valami hibát észleltek, azt közvetlenül a készítőknek jelezhetitek angol nyelven a csgoteamfeedback@valvesoftware.com e-mail címen, a tárgymezőbe pedig #PanoramaUI-t írjatok, hogy tudják miről van szó.

Nektek mik az első benyomások? Tetszik az új UI?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!