Érkezik a dinamikus időjárás az összes pályára, no meg az Event Pass Sanhokra

Érkezik a dinamikus időjárás az összes pályára, no meg az Event Pass Sanhokra

A PUBG Corp. nagyon a játékosok kedvében akar járni.

A tegnapi napon egy gigantikus patch-et kaptunk a teszt szerverre: ami tartalmazta már Sanhok végleges verzióját, egy új fegyvert, illetve számos felhasználói felület frissítését is! Roppantmód boldogok voltunk ettől a tartalmas frissítéstől, hiszen ezek tartják életben a játékot!

Megérkezett a 15. frissítés, és vele együtt Sanhok is

Heldeus | 18/06/19 17:09 A mai napon megérkezett a 15. frissítés, Sanhok tesztje pedig ezzel hivatalosan is véget ért. Nézzük meg mit tartalmaz ez a szoba végéig is elguruló lista! Sanhok egy 4 km-szer 4 km-es pálya. A meccsek valamivel hamarabb fognak véget érni rajta, a párharcok izgalmai semmivel sem lesznek kisebbek, és ugyanúgy 100 embert fog ide is dobni a rendszer.

Aztán a PUBG Corp. rádobott még egy lapáttal erre az egészre, –egyrészt alátámasztották, hogy az összes pálya dinamikus időjárást fog kapni, nem csak Sanhok–, másrészt pedig bejelentették az Event Pass-t is.

A Sanhok Event Pass egy olyan rendszert fog beköltöztetni a mérkőzéseinkbe, ami már számos játékban kiválóan működik. Ez fogja megtestesíteni a fejlesztők által kigondolt DLC rendszert. A következőket tudjuk róla:

  • Június 22-én érkezik Sanhok élesítésével együtt.
  • A küldetéseket a Pass megvétele nélkül is kapni fogjuk.
  • Bizonyos mennyiségű jutalom a Pass megvásárlása nélkül is megszerezhető lesz, de értelemszerűen jóval kevesebb.
  • A rewardokat visszamenőleg is megkapjuk, ha csak később vásároljuk meg az Event Pass-t.
  • 4 héten át csinálhatjuk majd a küldetéseket, amelyekben lesznek napi és heti megbízások is.
  • Az első Event Pass Sanhok exkluzív lesz.
  • Küldetések teljesítésével és szintek lépésével oldhatjuk fel a tartalmakat.
  • Ezek a tárgyak nem lesznek cserélhetőek.
  • Az egyik kiemelt jutalom egy ingyenes névváltoztatás lesz.

Ez a játékok körében egyre inkább népszerű küldetés/jutalmazás rendszer egy igazi win-win szituáció mind a játékosnak, mind a fejlesztőknek. A játékosok remek cuccokhoz juthatnak hozzá általában töredéknyi összegért cserébe, mintha külön vennének tartalmakat. Jutalmat kapnak a játékukért, a fejlesztőknek pedig ez egy újabb stabil bevételi forrás, mivel az ár-érték aránya többnyire jó szokott lenni az ilyen rendszereknek. Kíváncsian várjuk, hogy a PUBG-ban ez milyen árban fog mozogni. További részleteket a közeljövőben várhatunk!

Ti mit szóltok az új Event Pass-hoz?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!