Két új térkép a szuperteszten: Minsk és Poland

Különleges információk és szemet gyönyörködtető képek a két új pályáról, amelyeken hamarosan mi is gurulhatunk.

Két új feltérképezésre váró harctéren lőhetik darabokra egymást a szuperteszterek, ugyanis mától elérhető számukra Minsk (egyelőre nem biztos, hogy ez lesz a pálya végleges neve), és a lengyel stílusú Poland (a név szintén függőben). A két új terület közül előbbi a Belarusz főváros központja, tehát egy városi övezet, míg utóbbi egy kis lengyel falu és környezete keveréke lesz majd. Számos prototípusát tesztelték ennek a két pályának, és még mindig nem biztos, hogy ez lesz a végső verziójuk, –ezért a kinézetük és játékmenetük kissé változhat a végleges kiadás előtt.

Minsk

A térkép három fő zónából áll majd:

  1. A rengeteg épület miatt ez a terület főleg a jól páncélozott és a közelharci egységeknek kedvez majd.
  2. A Gorky Parkot a Svislach folyó szeli ketté. Első ránézésre egy teljesen értelmetlen terület, de talán egy jó felderítővel és buzgó tankvadászokkal célt érhetünk ezen a pályarészen is.
  3. A gyors tankok a házak takarásában biztonságosan rohamozhatnak, sőt kiváló lövőpozíciókat is találhatunk errefelé.

Poland

Ezt a térképet nem történelmi hitelességgel hozták létre, de a környezet egyértelműen lengyel stílusú, ami a terebélyes mezőkön, a burjánzó növényzeten és a központi templom köré épült kis falusi házakon tükröződik vissza.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.