Kiszivárgott néhány infó az új OWL csapatokról - Tovább robog a liga

Kiszivárgott néhány infó az új OWL csapatokról - Tovább robog a liga

A pletykák alapján már megvan mind a hat helyszín, és az alakulatok nevei is. A Blizzard úgy néz ki, hogy előrébb jár, mint gondoltuk.

Néhány héttel ezelőtt érdekes hírek érkeztek az Overwatch League jövőre kezdődő második szezonjáról, ugyanis az Activison Blizzard Esports Leagues vezérigazgatója  –Pete Vlastelica– azt nyilatkozta egy német gazdasági lapnak, hogy a tervezet alapján a stúdió hat új csapatot szeretne hozzáadni a versenysorozathoz. Az interjúban egyébként Vlastelica megemlítette a megcélozott piacokat is. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, az alábbi cikkünkben tudjátok őket megtekinteni.

Amszterdam, Párizs és Berlin is lehetséges új helyszín lehet az OWL második szezonjában

Pete Vlastelica legutóbbi interjúja alapján pedig a Blizzard összesen hat plusz csapatot szeretne hozzáadni a versenysorozathoz.

A témával kapcsolatban sajnos további hírek nem érkeztek, tegnap azonban felbukkant néhány rettentő érdekes pletyka a koreai közösségi médiában, ami alapján a Blizzard előrébb van mint gondolnánk. Az első –és talán legizgalmasabb–, hogy az Overwatch League és Contenders koreai kommentátora, Ji-su "AKaros" Jang szerint a liga már el is döntötte, hol lesznek földrajzilag az új csapatok, ráadásul az alakulatok nevét is eldöntötték.

Ana's Tal Mask on Twitter

AKaros reportedly confirmed that additional team cities and team names have been decided, and she says that since she is at the bottom of the ladder in terms of getting information, if she knows something then it's probably fact https://t.co/FzFGB5iIJB

Pár órával később AKaros tweet-je után a koreai közösség egyik ismert alakja, Naeri közzétett egy bejegyzést, ami  az Overwatch League honlapjáról származik, és a versenysorozat logója három új helyszínt jelöl a világtérképen, a koreai szöveg fordítása pedig a következő:

"Az Overwatch League második szezonjának új csapatai? Az alábbi képet a liga hivatalos honlapján találtam és forrásaim pedig megerősítették, hogy a jelölések Észak Amerikában Oklahomára, Kínában Pekingre, Franciaországban pedig Lyonra vonatkoznak" 

(Sajnos a Tweet körülbelül fél órán belül törlésre került, azért csak a képernyő mentésemet tudom bemutatni nektek. - a szerk)

Végül, de nem utolsó sorban: megbízható iparági forrásoktól azt az információt kaptam nemrég, hogy a Pete Vlastelica által korábban már említett berlini csapat is alakulóban van, ahová a tulajdonosok mindenféleképpen német játékosokat szeretnének majd szerződtetni, és leginkább az idei világbajnokság válogatottjára fog épülni. 

Természetesen ezeket az információkat nem erősítette meg a Blizzard, és nyugodtan lehet őket fenntartásokkal kezelni. Azonban szép lassan kezd összeállni a teljes kirakós, –és egyáltalán nem lepődnénk meg rajta, ha hamarosan hivatalosan is bejelentenék az új helyszíneket és csapatokat. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!