Az új Panorama UI-ban még a hátteret is személyreszabhatjuk

Az új Panorama UI-ban még a hátteret is személyreszabhatjuk

A lehetőségek tárháza végtelen, a mémelés pedig elindult!

Hosszú várakozás után 19-én este végre megérkezett a Panorama UI béta verziója. Jelenleg minden ekörül forog, –hiszen már hosszú-hosszú ideje vártunk rá–, de nagyon úgy néz ki, hogy most már csak az utolsó simításokat kell elvégeznie a Valve-nak, hogy végre az élő szerverekre is megérkezzen az új menü. Rengeteg újdonságról már mi is beszámoltunk, –de az egyik legérdekesebb és legviccesebbről még nem, ami lehet bent se marad a játékba, ha a Panorama UI teljes verziója megérkezik. Ez a funkció nem más, mint a háttér megváltoztatása:

Ahogy ez kiderült el is indult a mémelés, amiből rengeteg gyöngyszem született:

Sajnos tényleg nem valószínű, hogy ezt megtartja a Valve, –de szívből reméljük, hiszen a testreszabhatóság fontos eleme lehet a CS:GO menünek. Ha ti is szeretnétek kipróbálni a következőket kell tennetek:

  1. Meg kell keresnünk a CS:GO gyökérkönyvtárát, ahol ezután a csgo\panorama\videos\ mappát kell megtalálnunk. Itt rengeteg videó fájlt találunk, de nekünk a "nuke" "nuke720p" és a "nuke540p" videók kellenek, ezekről először készítsünk biztonsági mentést, majd töröljük az eredetit.
  2. Második lépésként már csak meg kell találnunk az általunk kiválasztott videót, ami fontos, hogy .webm formátumba legyen. Ebből készítünk két másolatot, tehát összesen 3 fájlunk legyen, amit nevezzünk át "nuke"-ra, "nuke720p"-re és "nuke540p"-re, majd másoljuk be a töröltek helyére.

Ha mindent jól csináltunk a következő játékindításnál a menü háttere már az általunk választott GIF vagy videó lesz. Ezenkívül még az intróval, és pár más dologgal is szórakozhatunk, –így tényleg félő, hogy a teljes kiadásban ez már nem lesz benne.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!