A Fortnite iOS 90 nap alatt több mint 100 millió dollárt termelt

A Fortnite iOS 90 nap alatt több mint 100 millió dollárt termelt

Nagyon úgy tűnik, hogy ennél a játéknál egyelőre nincs lehetetlen!

Már három hónap eltelt azóta, hogy a legelső Fortnite mobil verzió betört a piacra, azon belül is az Iphone-okra. A mai napig csak az Apple készülékein érhető el hivatalosan a játék, de így sem volt akadály az Epic Games-nek, hogy 90 nap leforgása alatt 100 millió dollárt termeljen ki a játékból.

A fenti képen jól látható, hogy a Fortnite hogyan is áll az elmúlt időszak néhány szintén sikeres mobiljátékához képest. Mindössze a Clash Royale tudta megelőzni a Fortnite-ot az első 90 nap bevételének tekintetében, –de fontos kiemelni, hogy a Clash Royale több platformon is elérhető volt, nem csak Iphone-on. A multiplatformos megjelenéssel a Clash Royale-nak elég volt 53 nap a 100 millió dollár eléréséhez, míg a Knives Outnak ehhez 173 nap kellett, valamint a Honor of Kings sem úszta meg fél évnél kevesebb idővel.

Az elemzést végző Sensor Tower nem tette bele a kimutatásába a mobil PUBG-t, mert az a játék a közelében sincs a 100 milliós határnak, iOS-on mindössze 5,2 millió dollárnál járnak. A Fortnite 100 milliós teljesítménye hamarosan akár meg is duplázódhat, hiszen a játék az idei nyár során érkezik meg Androidra is. A piac erre a verzióra már az iOS megjelenés óta ki van éhezve: amint kidobják a fejlesztők garantált robbanás lesz ismét a bevételeikben! Bárhogy is: az Epic amihez nyúl ezzel a játékkal az arannyá válik, –nemrég írtunk arról, hogy már a harmadik szezon első napján is 5 millió Battle Pass-t adtak el!

Ti játszotok mobilon a játékkal?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!