Egy új egér és egy új vezeték nélküli fejhallgató érkezik az Alienware-tól

Egy új egér és egy új vezeték nélküli fejhallgató érkezik az Alienware-tól

Továbbfejlesztették az Alienware Elite egeret.

Az Alienware Magyarország a mai napon bejelentette az új gamer perifériáit: egy új, vezeték nélküli fejhallgatót és egy 2. generációs egeret: az Alienware Elite 2-t. Ennek a rágcsálónak az elődje már járt nálunk, –és természetesen le is teszteltük.

Harmadik típusú kattingatások -Teszteltük az Alienware legújabb egerét

A kiadótól megszokott minőségi prémium terméket kaptunk. Az elején kicsit idegenkedtünk tőle, később azonban nagyon megszerettük a legújabb egerüket.

Az AW Elite 2 elődjéhez hasonló dizájnt kapott, ám ez már kétféle leszerelhető oldalszárnnyal rendelkezik. Ezeken kettő –illetve négy– gomb helyezkedik el: ha FPS játékokkal játszunk, akkor érdemes a kétgombos megoldást használni, ha azonban MOBA-val ütnénk el az időnket, akkor mindenképp a négyeset kell felrakni.

Az egéren megtalálható egy három állású tenyértámasz is, sőt, még jobban személyre tudjuk szabni az extra súlyokkal. A gombok testreszabásához van 512 kb belső memória, és öt különböző DPI állás is elmenthető. A LED-ek sem hiányozhatnak az egérről: az AlienFX technológiának köszönhetően 120 különböző játékban tud hozzáillő színt beállítani automatikusan.

A fejhallgató már kívülről is jól néz ki, a tartásról egy masszív fejpánt gondoskodik, míg a füleinken a sportszövettel bevont részek fognak pihenni. A két oldalán van két-két LED csík, amelyeket tetszőlegesen mi is beállíthatunk. A rajta lévő mikrofon könnyen állítható, ahogy a fejhallgatón lévő vezérlők is.

Ezzel együtt az Alienware Command Center is bővül egy Sound Center nevű új segédprogrammal. Itt a játékosok könnyen válthatnak különböző hangzásprofilok között, sőt, még maguk is létrehozhatnak akár –a teljes audiovizuális élmény érdekében.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!