A képek alapján egy új holland Ikon is megjelenhet a FIFA19-ben?

A képek alapján egy új holland Ikon is megjelenhet a FIFA19-ben?

Egy igazán különleges személyiséggel gyarapodna a FIFA19, ha bekerülne a kártyája a játékba.

A 2016-ban sajnálatos módon elhunyt holland fenomén az egyik legnagyobb agytrösztje volt a világ futballjának. Hendrik Johannes “Johan” Cruijff (Cruyff) karrierje során játszott az Ajax, Barcelona, Los Angeles Aztecs, Washington Diplomats, Levante, Feyenoord együtteseiben, 514 fellépén pedig 290-szer betalált a csatár és támadó középpályás poszton is bevethető holland úriember.

A már 12 évesen az Ajaxhoz kerülő játékos, mint kiderült később a futball meghatározó alakjává nőtte ki magát. A háromszoros Ballon d'Or győztesről nevezték el a mai napig az egyik legnépszerűbb cselt, így lett az alábbi videón is látható mozdulat a Cruyff Turn:

Cruyff egyébként egy kreatív játékmester volt: elképesztő tehetsége volt a remek átadásokhoz, valamint pazar gólokat szerzett pályafutása során. Az edzői munkássága is sokat adott a futballnak, hiszen az ő volt az, aki "Ha az ellenfélnél nincs labda, nem tudnak gólt lőni", avagy a birtoklást előnyben részesítő játékot megalkotta a Barcelonánál. Ezt később az egyik ifjú tanítványa, Cruyff "Dream Teamjének" tagja, Josep Guardiola vitte tökélyre, amit még anno a holland honosított meg Katalóniában.

FUT Legends kártyája az egyik legmagasabb értékkel rendelkezhetne a 19-ben, ha bekerülne. Erre mi sem jobb bizonyíték, mint ez a három hivatalosan működtetett Instagramjára is feltöltött kép, amely gyakorlatilag megerősíti, hogy valamit tervez az EA a következő FIFA-ban:

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!