Hatalmas sikerrel zárult a hétvégi Beat The Pro 1v1 kihívás

Hatalmas sikerrel zárult a hétvégi Beat The Pro 1v1 kihívás

Nemcsak az érdeklődés volt nagy, sokszor a skill is a helyén volt, többen is megizzasztották Kubut!

A múlthétvégén zajlott le a nyári MondoCon, az évszak egyik legnagyobb cosplay és anime találkozója. Érdeklődők ezrei árasztották el a Hungexpo területét, hogy részt vehessenek a meghirdetett programokon, vagy egyszerűen csak saját szemükkel tekinthessék meg a legzseniálisabb cosplay-eket.

Mára már tradícióvá vált, hogy a MondoConon külön csarnokot szentelnek a gaming részlegnek, ezúttal a teljes B pavilon a maga 6535 négyzetméterével szegődött a gamerek szolgálatába. A kilátogatók szokás szerint mindennel találkozhattak, ami gamer szemnek és szájnak ingere. Volt LoL kupa, HS kupa, Fortnite kupa, rengeteg érdekes kiállítás, játékok tucatjait lehetett kipróbálni a különböző standoknál. Ezúttal viszont mi is kiköltöztünk erre a két napra, a Red Bull-lal és a Rift Esports-cal együttműködve bármelyik kilátogató, aki feliratkozott a nevezési papírra, kiállhatott Kubuval szemben egy 1v1 párbajra, a bátorságát pedig egy Red Bull-lal jutalmaztuk. Az érdeklődés a vártnál is nagyobb volt, előfordult, hogy 2-2,5 órás sor alakult ki, ugyanis 20-nál is többen vártak egyidejűleg a lehetőségre. A sok 5-10 perc bizony összeadódik.

Összesen közel 100-an néztek farkasszemet Kubuval, ám ő nem hagyta magát, ebből a közel 100 mérkőzésből csupán 5 alkalommal maradt alul, de hozzá kell tenni, hogy ezek némelyikén igen érdekes hősöket és buildeket hozott. Persze olyanok is voltak, akiknek a győzelmet végül nem sikerült elérniük, de csak néhány hp választotta el őket tőle. A sikert elérő játékosok természetesen nagyobb jutalomban részesültek, ők maguk két Red Bull-lal távozhattak. Kubuval szombaton egész nap, vasárnap pedig 13:30-ig mérkőzhettek meg a vállalkozó szellemű játékosok, a délután hátralévő részében pedig egymással, vagy akár kedves hostess-ünkkel, Mara Kinarah-val állhattak ki a párbajra vágyók. A két napon megközelítőleg 150 mérkőzés zajlott le az Ordító szakadék fölött. Persze nemcsak játékért cserébe lehetett Red Bullhoz jutni, bizonyos időközönként kvízeztünk is a kilátogatókkal.

Kubun kívül más hírességek is megfordultak nálunk: Paplovag, Ruben, Avid is Odd, sőt a korábbi MEB játékos, Kulacs is megnézte, hogy mi folyik a standunknál. Ő maga ki is hívta Kubut egy meccsre.

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki eljött és részt vett a megmérettetésen, illetve azoknak is, akik csak csendes megfigyelőként követték az eseményeket. Zárásként álljon itt egy rövid hangulatvideó!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!