Két játékos ott volt az összes major rájátszásában!

Két játékos ott volt az összes major rájátszásában!

Valakinek még egy sem jött össze, viszont ők már tízen is túlvannak.

Lejutni egy CSGO major versenyre minden játékos álma, a rájátszásba bejutni meg már egy újabb cél. Viszont vannak olyan játékosok, akik köszönhetően a legenda státusznak az összes major-ön ott voltak, –sőt mitöbb–, a playoffba is mindig bejutottak. 

Melyik profi tolja ki a legtöbb sebzést a versenyeken?

tbr | 18/07/18 17:00 A SixteenZero összeszedte az elmúlt három hónap profi meccseinek közel 20 000 körét - online és LAN-os számokat egyaránt -, hogy néhány érdekes ábrán megmutassák, kik voltak a legjobbak ebben az időszakban a versenypályákon. A statisztika alapja az ADR, vagyis az átlagos körönkénti sebzés.

Összesen 17 játékos van, akik az eddig rendezett összes legrangosabb CSGO versenyen részt vettek. Közülük 13-nak már sikerült kvalifikálnia magát a következő, londoni FACEIT Major-re is. Ezt követően elég durva abba belegondolni, hogy mindössze csak kettő embernek sikerült 12-ből 12-szer bejutni a rájátszásba. Ez a két játékos pedig nem más, mint: Freddy "KRIMZ" Johansson, valamint Olof "olofmeister" Kajbjer. 

Egy csapatban kezdték a CSGO karrierjüket, viszont mára már szétváltak útjaik, KRIMZ még mindig hűséges a svéd fnatic-hoz, míg olof már a FaZe csapatát erősíti. A két játékos összesen 11 major versenyen vett részt közösen, amiből kettőt meg is tudtak nyerni, pontosabban az ESL One Cologne 2015-öt és az ESL One Katowice 2015-öt. Legelső versenyük a 2013-as DreamHack Winter volt, még az LGB eSports égisze alatt, ahol az 5-8. helyet sikerült megszerezniük. A következő major-ön is még az LGB-vel indultak, itt már az elődöntőkig is eljutottak. Ezt követően igazolta le őket a fnatic, akikkel 9-szer vettek részt a legrangosabb CSGO versenyen. Tavaly augusztus végén olofmeister eligazolt a FaZe csapatába, akikkel szintén sikerült lejutnia, –sőt, majdnem meg is nyerték az ELEAGUE atlantai tornáját. 

Olof-nak és KRIMZ-nek jó esélye van továbbfolytatni ezt a sorozatot, ugyanis a londoni major-ön is jó esélyük van arra, hogy bejussanak a rájátszásba. Nem semmi, hogy több, mint 5 éve tudnak olyan professzionális szintet képviselni, amivel az összes rájátszásba sikerült bejutniuk. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!