Hamarosan érkeznek a Fortnite POP! figurák, üzletet kötött az Epic és a Funko

Hamarosan érkeznek a Fortnite POP! figurák, üzletet kötött az Epic és a Funko

A népszerű bábukon felül sok mást is fog gyártani a cég!

A Fortnite népszerűsége megkérdőjelezhetetlen; a digitális világon kívül a való életben is egyre több terület csap le rá. Az Epic Games mindent megtesz annak érdekében, hogy a játék népszerűsége egyre csak fölfele íveljen, ez az e-sport törekvéseikből is nagyon jól leszűrhető. Ezúttal viszont egy másik területre is betörnek majd: a figurák, játékok, kabalák piacára.

Két honfitársunknak is szurkolhatunk a hétvégi Skirmish fordulón

Magyarországot is észrevette az Epic Games; hazánk két legismertebb Fortnite játékosát is meghívták az eseményre.

Ha elmegyünk idehaza egy gamer rendezvényre, többnyire egy-két fajta pólót, sapkát, gumikarkötőt és nyakpántot találhatunk Fortnite-hoz köthetően, aminek az a legfőbb oka, hogy az Epic Games nem igazán bocsátott még piacra egyéb Fortnite kiegészítőket. Ez azonban most változni fog; alig egy napja ugyanis megállapodtak a Funko vállalattal, akik a közeljövőben mintegy tízféle játékot, figurát, kiegészítőt fognak gyártani. Aki nem tudná: a Funko az a cég, aki többek között a POP! figurákat is készíti.

Ezek a kis bábuk hatalmas népszerűségnek örvendenek; szinte alig van olyan téma, amihez a Funko ne gyártana ilyeneket. Nekik köszönhetően pedig most Fortnite-ból is kerül a piacra várhatóan többféle POP! figura, POP! kiegészítő. Pólók, kulcstartók, apró méretű karakterek, –és még ki tudja mi minden. Brian Mariotti, a Funko vezérigazgatója így nyilatkozott:

Örülünk, hogy együttműködhetünk az Epic Games-szel, és az életben először megteremthetünk egy Fortnite termékcsaládot. A gyűjtemény megjelenése a Fortnite népszerűségének igazi ünnepe lesz, amit reményeink szerint nagy örömmel fogad majd a közösség. A végső célunk létrehozni egy erős árupiaci stratégiát, és a világ minden rajongójának elérhetővé tenni ezeket a kiegészítőket.

Mark Rein, az Epic Games alelnöke szintén mondott pár szót.

Mindannyian hatalmas rajongói vagyunk a Funko termékeinek, szóval nagyon örültünk, amikor lehetőségünk nyílt elkészíteni velük egy Fortnite kollekciót. Reméljük, hogy a közösség is annyira fogja várni az érkező termékeket, mint ahogyan mi.

A termékek várhatóan 2018 karácsonya körül kerülnek majd először forgalomba. Előzetes információkat viszont, –például hogy milyen karaktereket fognak majd gyártani–, egyelőre nem kaptunk. Én nagyon bízom benne, hogy lesz ott egy John Wick, vagy egy Ragnarok. Ez a vonal persze felvet egy kérdést: talán az Epic Games idővel nyithat olyan egyéb kiegészítők irányába is, mint mondjuk egy Impulse gránát labda? Biztosan beszereznék abból is egy darabot. A Funko azt ígérte, hogy tíz különböző termékcsaládot fognak gyártani; kíváncsian várjuk, hogy pontosan mi minden fog ebbe beletartozni.

Ti beneveztek majd egy-két POP! figurára?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!