Itt a FUTTIES: Ingyen pakli, End of an Era kártya és új SBC-k!

A nyár a vb után sem lesz eseménymentes a FIFA-sok számára.

A FIFA 18 Ultimate Team szezonja elég jóra sikeredett:  a Ones To Watch-tól a FUTmas-on át a FUTball Fesztiválig rengeteg eseményre kaptak a játékosok csomagokat és kártyákat. A World Cup mód pedig ennek az egésznek az abszolút csúcsa volt, hiszen átélhettük a virtuális világban is a világbajnokság izgalmait.

Mielőtt azonban még a következő részre koncentrálnánk, az EA a játék megkoronázásának céljából a FUTTIES lapokkal kedveskedik. Visszatérnek tehát a rózsaszín mintás lapok, és a korlátozott ideig elérhető eseményen jó néhány kedvenc játékost is be lehet gyűjteni az SBC-ken keresztül, na meg persze a újdonságok sem maradhatnak ki!

Best of Campaign

A különböző "legjobb kampány tartalmak" változatos időpontokban kerülnek kiadásra a FUTTIES alatt, de minden elem elérhető lesz a csomagokban esemény utolsó hetében.

Best of SBC

Elszalasztottad azokat a játékosokat, akiket csak különleges SBC után lehetett megszerezni? Most van egy újabb lehetőség, hogy pótold ezt a mulasztást.

Jutalom paklik

Még ajándékot is kapunk az EA-től, ugyanis a FUTTIES alatt az Ultimate Team játékmódba bejelentkezõ személyek a FUT 18-ba ölt napjaik száma alapján  –nem cserélhető– csomagot kapnak. Nincs más teendő mint bejelentkezni, amíg tart a rózsaszín lapok áradata. Emellett pedig a játékosok hetente jutalomban részesülnek –szintén nem cserélhető– az esemény során mutatott aktivitásuk alapján.

Természetesen az első három FUTTIES labdarúgót is felfedték, akikre most bárki leadhatja a szavazatát:

Bejelentkezés után mindenkinek lesz lehetősége leadni egy szavazatot a megjelenő játékosok valamelyikére, –aki pedig a legtöbb voksot kapja, az a következő napon erősebb lappal tér vissza–, de csak akkor lehet a miénk, ha megcsináljuk a hozzátartozó Winner SBC-t. Az a kártya, melyre voksoltak az emberek nem kapja meg az upgradet.

Ami pedig nem hiányozhat, az az End of an Era kártya. Először a nyáron a Barcelonát elhagyó Andrés Iniesta részesül benne:

Arról egyelőre nincs pontos információ a hivatalos oldalon sem, hogy meddig tart ez a nyári FUT ünnepség.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!