Letesztelték hányszor rúgathatod ki magad Karrier módban

Letesztelték hányszor rúgathatod ki magad Karrier módban

Általában mindenki a legsikeresebbek közé akar tartozni; nos emberünk pont a negatív rekordra hajt, és végül elég szép eredményt ért ebben a kategóriában.

A FIFA 18 lehet, hogy már majd egy éve forgalomban van és a hype lecseng körülötte, de még mindig sok dolgot lehet benne csinálni; különösen a karrier módban lehet kísérletezgetni. Egy YouTuber, pontosabban TheMasterBucks úgy döntött, hogy megtudja, hányszor rúgathatja ki magát egy szezonban. Nos, nem meglepő, hogy ez több, mint egyszer is összejöhet.

Kezdjük a legelején a sztorit: tulajdonképpen elég nehéz kicsikarni, hogy felmondjanak neked, –tehát biztosra akart menni emberünk, így az összes mérkőzését feladta a PSG edzőjeként.

Nem sokáig tartott a klubnak mire rájött, hogy hatalmas hibát követett el; így júliusban –néhány hónappal azután, hogy felajánlották a munkát– elbocsátották menedzsert.

Persze ez nem jelenti azt, hogy itt véget is ér a történet.

Annak ellenére, hogy szörnyű eredményeket ért el, még mindig sok klub érdeklődött emberünk iránt; különösen a többi francia csapat figyelmét keltette fel.

Mindezek ellenére a virtuális menedzser végül a Huddersfieldnél talált új otthonra, ahol folytatta küldetését; minden egyes meccset elveszített. Nem nehéz kitalálni, innen is elég gyorsan repült.

Mondhatni, elég szépen visszaesett a népszerűsége. A PSG-ben kezdő menedzser most azért küzdött, hogy a Championshipből érdekelt együttesnél állást kapjon. A pokolian rossz eredménysorozat után mégis maradtak olyanok, akik még hittek benne, a befutó pedig a Burton Albion lett. Aláírták a szerződést, –majd néhány hónapra rá, már ajtót is mutattak neki.

Elképesztő, de az összes futball klub ignorálta innentől a menedzsert, kivéve egyet. A Gillingham az EFL League One-ból meglátta benne a fantáziát. Szerintem nem kell mondanom, hogy újfent mi történt.

Még ettől is volt lejjebb, ugyanis az ELF League 2 elárasztotta a menedzserünket ajánlataival, de itt valami furcsa történt. Továbbra is kirúgatta magát mindenhonnan, –és ha bárki ezt ugyanígy teszi, akkor előbb utóbb hiába alkalmaz egy új klub, már nem irányíthatjuk őket. Nem lesz elérhető a "Manage" opció. Persze volt lehetősége elfogadni egy újabb ajánlatot, azonban ez egy szimulációs börtönné vált, hiszen nem csinálhatott semmit, ráadásul 1-2 hét után megint csak kirakták –anélkül, hogy ténylegesen tehetett volna valamit.

Itt már a játék is elkezdett hihetetlenül furcsa módon viselkedni; olyan klubok, akik a múltban elzavarták őt, most ismét munkát ajánlottak neki, –majd pár nappal később elküldték.

Végül, mikor már átment a Groundhog Day poklon, akkor Írországból egy pár ajánlatot kapott még, de addigra már minden remény elveszett. A fárasztó kísérlet/szezon végére összesen 19 alkalommal bocsájtották el a Youtubert, melyet már maga a játék sem nagyon tudott feldolgozni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!