N0thing ismét visszatér, ezúttal az NRG-hez ugrik be

N0thing ismét visszatér, ezúttal az NRG-hez ugrik be

Az EPICENTER amerikai zárt selejtezőjén segíti ki az NRG ötösét.

Cloud9 egykori veteránja ismét egy csapat segítségére lesz, ez pedig az amerikai NRG, mely információt Twitter oldalán jelentett be a publikum felé.

N0thing a kanadai daps helyére érkezik az EPICENTER észak-amerikai zárt kvalifikációján, mivel daps a szeptember 3-án induló FACEIT Major Új kihívók versenyén elemzői szerepet tölt be.

A Cloud9-nak 2017 augusztusában búcsút mondó amerikai játékos távozása után nem vonult teljes inaktivitásba, hiszen amellett, hogy ő is elemzőként jelent meg nagyobb tornákon (pl. ESL One New York 2017, IEM Oakland 2017, ELEAGUE Major 2018), n0thing már járt hasonló cipőben mint amilyenben most fog, mivel korábban az ESL One Belo Horizonte versenyén a mousesports csapatához ugrott be oskar helyére, ahol egészen a döntőig meneteltek, és ott egy szoros BO5 összecsapáson a FaZe ellenfeleként 3-2-es vereséget szenvedtek. 

A szeptember 8-án kezdődő zárt selejtezőn az NRG felállása az elődöntőben kezdi meg majd szereplését, hiszen egy egyeneskieséses rendszerű versenyről beszélünk, ahova az NRG nem a nyílt selejtezők útján, hanem meghívóval érkeztek, így ellenfelük még kérdéses.

Jacob FugLy " Medina
Vincent Brehze " Cayonte
Ethan nahtE " Arnold
Tsvetelin CeRq " Dimitrov
Jordan n0thing " Gilbert (beugró)

Chet ImAPet " Singh (edző)

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!