A HellRaisers számára gyorsan véget ért az EPICENTER selejtező

A HellRaisers számára gyorsan véget ért az EPICENTER selejtező

A HellRaisers már biztos nem lesz ott az EPICENTER 2018 moszkvai állomásán.

Október 22-28 között kerül megrendezésre az EPICENTER 2018-as állomása, a helyszín ezúttal a Moszkva. Nyolc csapat küzd majd meg a 300.00 dolláros összdíjazásért: ebből 5 csapat közvetlen meghívást kap az eseményre, míg a maradék három hely tulajdonosának kiléte kvalifikációk során dől el. Európai, CIS (vagyis Független Államok Közössége), amerikai és kínai kvalikat tartanak a szervezők. A regionális selejtezők győztesei közül az a csapat amelyik a legelőkelőbb helyen áll a HLTV ranglistáján megkapja az ötödik meghívásos beülőt a versenyre, míg a maradék három regionális selejtezőt megnyerő csapat, egy harmadik selejtezőn kell részt vennie, ahol az erre a selejtezőre külön meghívott Virtus.pro-val kiegészülve a maradék két kiadó EPICENTER 2018 helyért küzdhetnek meg. 

A CIS selejtezők a napokban zajlanak, ahol a HellRaisers csapata is elindult, menetelésük azonban nem tartott sokáig. A litván Imperial csapatán kellett volna túljutnia Bencééknek, a Bo3-as küzdelmet azonban az Imperial-nak sikerült megnyernie. A pályák Mirage, Overpass és Train voltak. A saját választású Overpass-t sikerült megnyernie ANGE1-éknek, Mirage és Train azonban nem véletlenül az Imperial két legerősebb pályája, 13-16-os és 12-16-os Imperial győzelemmel zárultak ezek a helyszínek. Különösen a kezdőpálya Mirage első félideje volt fájó, ahol öt körös vezetésből sikerült az litván csapatnak felzárkóznia, és végül megnyerni a pályát. A Hr így rögtön a CIS selejtező első fordulójában búcsúzott a versenytől; nem lesznek ott Moszkvában, míg az Imperial a Monolith elleni mai elődöntőt várja a CIS csapatok selejtezőjében.

Akiket már biztos részvevőként tudunk az EPICENTER 2018-as versenyére az a FaZe, a Liquid és Na'Vi. Az Astralis csapata is meghívást kapott a versenyre, de ők a napokban visszamondták a részvételt, –az ő helyükre nem tudjuk még melyik csapatot hívják meg a szervezők. Az utolsó meghívásos helyet a 5POWER, ENCE, Swole Patrol és a CIS selejtező nyertese közül –a már említett módon– az a csapat kapja, aki a legmagasabb helyen szerepel a HLTV listáján, míg a három másik csapat a Virtus.pro-val kiegészülve október 22-én küzd meg a két utolsó kiadó helyért.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kép: HLTV.org

Kövess Minket!