A borzalmas szervezés miatt a FaZe nem is tudta, hogy tegnap játszaniuk kellett volna

A borzalmas szervezés miatt a FaZe nem is tudta, hogy tegnap játszaniuk kellett volna

Hogy miként alakulhat ki ekkora félreértés rejtély, –de a FaZe nem tudott róla, hogy tegnap délután játszaniuk kellett volna.

Szűk egy hete tart a ECS ötödik szezonjának európai és észak-amerikai selejtezője, ahonnan négy-négy csapat jut majd a november 22-25 között zajló texasi LAN-ra. Az európai divízióban olyan nevekkel találkozhatunk, mint a kétszeres Major győztes Astralis, az éppen megújulás alatt álló fnatic, az ESL One New York győztes mousesports, de harcba száll többek között a Virtus.pro, a North és a NiP ötöse is. A FaZe csapatának első meccsére tegnap került sor, az OpTic ellen kellet megküzdeniük két Bo1 során. A csapat újdonsült irányítója, Nikola "Niko" Kovač délután egy twitter bejegyzésben akadt ki, mivel állítása szerint az ECS szervezői semmilyen információval nem látták el a csapatot a közelgő mérkőzésről, így Niko-ék HLTV-ről tudták meg, hogy két pálya is vár rájuk a dán OpTic-kal szemben.

Ez mindenképp furcsa, –persze mindenki ember, és bárki hibázhat–, de az ECS már hatodik szezonját bonyolítja le, nem egy amatőr szervezőgárdáról van szó. Továbbá, ahogy ez EPL-ben úgy az ECS-ben is már több nappal előtte tudni lehet a mérkőzések pályáit, így jött is a kérdés Niko-nak, hogy miként alakultak egyáltalán a vétók, ha a mérkőzés időpontjáról sem tudott a csapat. Erre még Niko is csak annyit tudott válaszolni, hogy: "Még a dátumokkal sem voltunk tisztában, és te a vétókról kérdezel?". Érdekes sztori ez, a szervezők álláspontját még nem hallottuk, számomra még kérdéses, hogy valóban szervezői oldalról csúszott hiba a gépezetbe vagy egyszerűen a FaZe csapata nézett el valamit nagyon. Ugyanakkor az is tény, hogy kisebb nagyobb hibák folyamatosan csúsznak a közvetítésbe is, a FaZe Niko-jának profilképét sem sikerült eltalálni, és a közvetítés HUD-on jó pár körig az OpTic niko-jának képe volt látható.

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!