Golden pillanatok alatt készítette el a CS:GO történelmének első igazi ace grillezését

Golden pillanatok alatt készítette el a CS:GO történelmének első igazi ace grillezését

Cloud9 vs. Spacestation mérkőzésen, egészen pontosan Inferno banánban láthattunk egy nem mindennapi ötöst a C9 irányítójától.

Javában zajlik az ECS hatodik szezonjának európai és amerikai selejtezője is, legutóbb az mosolyogtatott meg bennünket, hogy a FaZe - legalábbis állításuk szerint - azt sem tudta, hogy mikor kell játszaniuk, most pedig a Cloud9, Spacestation elleni mérkőzésén történt valami érdekes.Az újfent flusha-t is a csapatban köszöntő Cloud9 nem élete legjobb hónapjain van túl, elég rossz formában vannak, a januári ELEAGUE Boston Major óta 5-8. helyezés a legjobb amit el tudtak érni. Az ECS hatodik szezonjának amerikai divíziójában viszont egész jól állnak, még a Liquid ellen is sikerült egy pályát behúzniuk.

Helyi idő szerint ma éjszaka a Spacestation csapata ellen játszottak Bo2-t, Inferno és Overpass volt a két pálya, mindkettőn nagy fölényben voltak ellenfelükkel szemben, de a végül 16-2-re megnyert Inferno-n egy olyan kört szenvedett el a Spacestation, ami talán még sosem fordult elő. A Cloud9 szerezte meg a vezetést, így a harmadik körben eco-ra kényszerült a Spacestation, amit egy nagyon egyszerű B rush-sal akartak kivitelezni, csakhogy nem számoltak a banánt legránátozó Skadoodle és Golden párossal, aminek a vége egy 13 másodperces kör lett. Tudatában annak, hogy ellenfelük eco körön lesz, a két játékos egy-egy gránát segítségével állította meg a banánba rohanó T oldali játékosokat. Különösen a fiatal irányító, Golden molotov-ja sikerült jól, a kevlár nélkül, Glock-okkal rohamozó terror játékosok mindegyikét elégette, így Golden egy molotov ötössel lett gazdagabb, a Cloud9 pedig egy harmadik nyertes körrel a neve mellett. Az eco körök elleni 1vX szituációk, vagy ötös fragek, mint tudjuk csak a ponttáblázaton mutatnak jól, de egy molotov-val kivitelezett ace-t azért ritkán látunk.

A profik között láthattunk már hasonlót néha napján, de ott látszólag direkt állt bele a Na'Vi Stanislaw tüzébe, hogy kevesebb pénzt szerezzenek a CT-k. Lehet itt is ez volt a taktika, de valószínűleg ezt sosem tudjuk már meg.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!