További változtatások érkeznek az Azerite Armor rendszerhez a 8.1-ben!

További változtatások érkeznek az Azerite Armor rendszerhez a 8.1-ben!

A Blizzard eddig dolgozott a megoldáson most pedig úgy tűnik, hogy sikerült megoldani a problémát

Teljes magabiztossággal állíthatom, hogy a közösség egy részének az Azerite Armorok rendszere jelentette –és jelenti– a legnagyobb problémát a Battle for Azeroth-ban. Sajnos a kiegészítő fogadtatása végül nem volt a legjobb, és páran már WoD szinthez hasonlítják a 8.0-át. Természetesen nem mindenki látja így, és sokan élvezik a jelenlegi kiegészítőt,–még a kisebb hibáival együtt is–, de abba szinte mindenki egyet ért, hogy az Azerite Armorok nehezen megszerezhetőek, a heti egy lottó húzás pedig rossz szájízzel hagy mindenkit. Épp ezért pár héttel ezelőtt úgy döntött a Blizzard, hogy mostantól az Emissary Chestekből is szerezhetünk 370-es Azerite Armort, ami sokat segített, de nem eleget. Ezt ők is észrevették, és a 8.1-el egy kicsit komolyabb változtatást terveznek az Azerite Armorokkal kapcsolatban.

"Első változtatásként bekerül egy egyelőre névtelen fizetőeszköz, amit a heti Mythic+ ládáinkból és az Epic Azerite Armorok scrappeléséből vagy disenchantolásából nyerhetünk. Ezt a fizetőeszközt a heti ládában található tárgy mellé kapjuk, ami mostantól nem lehet Azerite Armor. A valuta mennyisége exponenciálisan nő majd azzal, hogy éppen milyen kulcsot csináltunk meg az adott héten. Például, egy 10-es kulcs kivégzése az adott héten háromszor annyi fizetőeszközt ad majd, mint egy 7-es kulcs elkészítése. Ugyanezen metódus alapján pedig a nagyobb iLevelben kapott Azerite Armorok scrappelése vagy disenchantolása többet ad majd, mint a kisebbeké.

Ezt a valutát viszont valahogy el is kell költenünk, így egy régi barát érkezik meg hozzánk: Thaumaturge Vashreen. Két fő dolgot árul majd nekünk. Az egyik különböző dobozok, amiben az adott content iLevelével ellátott Azerite Armorok találhatjuk majd. Külön vehetünk head, shoulder és chest darabokat, amibe így a véletlen faktor csak a traitekre csökken és nem kell azon is izgulnunk, hogy pont fejpáncélt vagy éppen vértet kapjunk. Emellett 385-ös Dungeon Azerite Armort is vehetünk tőle még pedig pontosan olyat, amit mi szeretnénk, –természetesen sokkal borsosabb áron."

A következő frissítés rendszere tehát jócskán megoldja a jelenlegi problémát, hisz elég grinddal megszerezhetjük azt az Azerite Armort, amit szeretnénk, és nem csak a szerencsén múlik majd a karakterünk DPS-e. A kék posztban természetesen rengeteg mindent átrágtak a rendszerrel kapcsolatban, –de pár dolog kimaradt, amit tisztázni kell:

  • Csak azon Azerite Armorokat törhetjük be majd fizetőeszközért, amik a Tides of Vengeance-ben, tehát a 8.1-ben estek, így nincs értelme felhalmozni már most az Azerite Armorokat
  • Ahogy elindul a következő szezon, a Vashreen által árult dolgok iLevele is megnövekszik
  • Emellett szeretnének kitalálni valamit a PvP-re is, így akár onnan is szerezhetünk majd különböző darabokat

Egyelőre nem tudni, hogy tervez-e valami mást még a Blizzard, de szinte biztosak vagyunk abban, hogy megvárják a visszajelzéseket a rendszerrel kapcsolatban, és ha megint panaszkodik a közösség, akkor tovább finomítanak rajta. A 8.1 rengeteg problémánkat megoldja majd, –és talán végre a közösség egy része is kicsit lenyugszik, hogy mégse sikerült olyan borzasztóra ez a kiegészítő.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!