Ma már az EPICENTER nagyszínpadán játszik a HellRaisers

Ma már az EPICENTER nagyszínpadán játszik a HellRaisers

A zárt selejtezőről kiestek az Imperial-lal szemben, de a szervezők visszahívták a HellRaisers-t.

Miután a mousesport belső gondokra hivatkozva visszamondta az idei EPICENTER szereplését, a szervezők a zárt kvalin már elindult, de hamar kiesett HellRaisers-t hívták meg a verseny wild card kvalijára, ahol a Virtus.pro, Swole Patrol, 5POWER csapatokkal küzdhettek meg a maradék kettő darab EPICENTER hely egyikéért. Első ellenfelük a Bo3-as mérkőzések során az amerikai Swole Patrol volt, akiket nagyobb erőfeszítés nélkül sikerült megugraniuk, két pályán mindössze 10 kört engedtek nekik Bencéék, így a korai esti ellenfelük a 5POWER-t érdekes körülmények között legyőző Virtus.pro volt, ez a mérkőzés már sokkal izgalmasabb volt a selejtező többiéhez képest.

Gyanús körülmények között 16-0-ázta a VP a 5POWER-t

Az EPICENTER kvalijában ezúttal végre a VP tarolta le az ellenfelét, -de vajon tisztességesen?

Virtus.pro vs HellRaisers - Inferno, Mirage

A mérkőzés első pályáját a HellRaisers választotta és a kezdés is nekik sikerült jobban. A fegyveres körökben azonban könnyedén visszavágott a Virtus.pro, zsinórban megnyert 9 körrel máris minimum 3 körös vezetést tudhattak magukénak a félidő végén, de nem álltak meg ennyinél, a HR-nek a pisztoly- és iskolakörök után csupán egyetlen kört sikerült betámadniuk, így a félidő 11-4-es eredménnyel zárult.

Valódi feltámadásra volt szüksége Bencééknek ha nem akarták elbukni a saját pályájukat, nem spoilerezek nagyot ha azt mondom ez sikerült is nekik. CT oldalon mintha egy teljesen másik HR-t láthattunk volna, woxic AWP játékának nem volt párja, tökéletes összhang volt a csapaton belül, és 12-3-as második félidővel sikerült felállniuk Inferno kockaköveiről és végül 14-16-ra a HellRaisers nyerte az első pályát.

Mirage-t nem véletlen választotta a VP, bár nem volt túl jó formában a csapat az utóbbi hónapokban, a HellRaisers és Mirage mintha két külön fogalom volna. Sosem volt erős pályájuk, de az utóbbi három hónapban mutatott 25%-os győzelmi ráta elég gyengének mondható. A megfiatalított VP erősen kezdett, nyolc körnek is el kellett telnie mire a HR fel tudott mutatni valamit. Különösebben erős védelmet így sem sikerült kiépíteniük a támadó lengyelekkel szemben, 10-5-tel zárult a félidő a VP javára, méghozzá azon a Mirage támadó oldalon, ami általában gyengébb szokott lenni a csapatoknál. De ha Inferno-n sikerült felállniuk 11-4-ről, akkor Mirage-on sem volt lehetetlen hasonló félidőről, woxic be is biztosította csapatának a második pisztolykört, majd mindössze egy kört engedve ellenfelüknek könnyedén 11-14-es vezetéshez ért a HR, amit ugyan sikerült még kicsit szépítenie a VP-nek, de a végeredmény így is 14-16 lett. Inferno-hoz hasonlóan nagy különbségről kellett zárkóznia ANGE1-éknek, és bár ISSAA gyengélkedett picit, a csapat összteljesítménye mégis többnek bizonyult a Virtus.pro-énál.

Bencéék így sikeresen kvalizták le magukat az EPICENTER versenyére, bár csoportok tekintetében az erősebbiket kapták, nem állnak lehetetlen feladatt előtt. Ma délután 15 órakkor kezdenek a Na'Vi ellen.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!