Simán kiesett a HR az AVANGAR ellen Moszkvában

Simán kiesett a HR az AVANGAR ellen Moszkvában

Ettől bizony több kellett volna a kazah csapat ellen.

Javában zajlik a 2018-as EPICENTER Moszkvában, ahol a HellRaisers csapata is küzd a 300.000 dolláros összdíjazásért. Harmadik helyen továbbjutva a csoportjukból a negyeddöntős ellenfelük az AVANGAR csapata volt, akiket egy Bo3-as küzdelem keretein belül kellet legyőzniük, hogy az elődöntőben a csoportelsőként rögtön a legjobb négy közé jutó Na'Vi ellen bizonyíthasanak. Nézzük mi történt Bencéék negyeddöntő mérkőzésén:

chat

HellRaisers vs. AVANGAR - Inferno, Train

Inferno a HellRaisers választása volt ahol bár az AVANGAR kezdett jobban, a fegyveres vásárlásokkal sikerült átvennie a HR-nek a vezetést. Komolyan felépített, összefüggő támadásokat így sem tudtak véghez vinni, egy-egy kört tudtak csak beszúrni a kazah ellenfelük védekezései közé. A két fiatal tehetség ISSAA és woxic hozta a tőlük már megszokott erős játékot, a többiek viszont nem találták magukat, a félidei eredmény 6-9 lett. A térfélcserét követően a HellRaisers nyerte a pisztolykört így karnyújtásnyira kerültek a kiegyenlítéstől, sajnos azonban az utolsó lépéseket nem sikerült megtenniük. További egy-egy kört sikerült csak védeniük az immár T oldalon játszó kazahok ellen, így Inferno 10-16-os végeredménnyel zárult.

Train nem véletlen volt az AVANGAR választása, DeadFox-ék az utóbbi három hónap során 11 alkalomból csupán kétszer tudtak itt nyerni. Nem volt túl biztató a helyzet a HellRaisers számára, de egy Major Legenda csapatól talán elvárható, hogy egy hasonló kaliberű csapat ellen fel tudjanak állni, és meg tudják nyerni a mérkőzést. Nos, ez most nem jött össze, az első félidőben, ahol Bencéék CT oldalon játszottak, még csak-csak voltak köreik, de a térfélcsere után, Infernohoz hasonlóan teljesen szétesett a csapat, és végül az AVANGAR ötöse jutott az EPICENTER elődöntőjébe, miután Traint is sikerült behúzniuk 9-16-tal.

A már említett Na'vi és a Liquid mivel csoportelsők voltak rögtön az elődöntőkbe jutottak, zeus-ék ellenfele így az AVANGAR lesz, míg az, hogy ki csatlakozik be a Liquid mellé a másik elődöntőben, az a NiP vs. FaZe meccsen derül ki ma délután.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!