Kényszerből újra együtt játszik freakazoid és testvére, Cooper

Kényszerből újra együtt játszik freakazoid és testvére, Cooper

A WESG összehozza az embereket, csak éppen freakazoid és Cooper nem biztos, hogy örül neki.

Múlthéten lehettünk szem-, és fültanúi a Swole Patrol testvérpárosának, a Cloud9-t is megjárt freakzoid és Cooper dárámájának. Ha lemaradtatok róla, akkor az alább lévő cikkben elolvashatjátok a sztorit. A rövid lényeg annyi, hogy Cooper átigazolása az IEM Chicago-n is szereplő eUnited-hez nem volt éppen zökkenőmentes; a testvérek pedig egy hatalmas veszekedés során váltak el egymástól.

Testvér dráma Amerikában - Freakazoidot az utolsó pillanatban hagyta cserben az öccse

A siker kapujában hagyta cserben őt Cooper.

A WESG szabályzatát mindez nem igazán érdekli: a hatos pont világosan leírja, hogy az online rájátszás megkezdése után a csapatoknak nincs lehetőségük tagcserére. Már az utolsó selejtezőben jár a Swole Patrol, két mérkőzés választja el őket a WESG döntőjébe jutástól, és bár nyilván ez volt a cél még a testvérdráma előtt, valószínűleg nem így tervezték a közös játékot a srácok.

A kényszerből Cooper-rel felálló Swole Patrol először a Vireo.pro csapatát fogadja, majd ha bejutnak a selejtező döntőjébe, akkor a Team Singularity vs. Spacestation Gaming mérkőzés nyertesével fognak megküzdeni a WESG-re való kijutásért, –és a már itt megnyerhető 20.000 dollárért. Hogy mennyire lesz így stabil a csapat az majd csak a vasárnapi mérkőzésen fog kiderülni; ha le tudnak ülni a testvérek és át tudják beszélni a helyzetet, akár még a WESG szereplés is összejöhet a csapatnak.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!