"Az egész kezd megtörni" - Twistzz mentális állapota sajnos egyre gyengébb

Októberben árulta el, hogy nagyon nincs jól sem fizikálisan, sem mentálisan, –és sajnos azóta sem javult Twistzz állapota.

Majdnem napra pontosan egy hónapja, hogy Russel "Twistzz" Van Dulken a Liquid kanadai játékosai egy TwitLongerben mesélt egészségügyi állapotáról. Azóta sem online sem LAN-on nem sikerült kimagasló eredményeket elérnie a csapatnak, és sajnos Twistzz sem lett jobban.

"Általában csak fekszem az ágyban, érzem, hogy valami nincs rendben, de nem tudom mi az" - Twistzz

Russel "Twistzz" Van Dulken nem lépett pályára a MIBR elleni mérkőzésen tegnap. Elmesélte, hogy mi volt a játékból való kiesés oka.

"GG az NRG-nek és sajnálom. Most először éreztem úgy, hogy az egészségem kezd kihatni az éltemre, és mindezek mellett megvannak a mindennapi gondjaim, úgy néz ki az egész kezd megtörni."

Nem sikerült az ECS rájátszásába jutniuk: 7-8. helyen búcsúztak a csoportkörök után, ezt a tegnapi NRG-től elszenvedett vereség után posztolta saját Twitter oldalára. A bejegyzés rövid időn belül törölve lett, de persze van aki még időben el tudta menteni. Sajnos egy elkeseredett, valóban szenvedő Twistzz körvonalazódik ki előttünk a Twitterre kiírt mondatok alapján; komoly mentális gondokkal küzdhet, erősen kérdéses, hogy mi lehet rá a megoldás.

Twistzz Londonban, a 2018-as FACEIT Major-ön

Twistzz az egyik legígéretesebb fiatal profi CS:GO játékos, világelső szintű csapatban volna a helye, ugyanakkor –ha ennyire stresszeli és gyakorlatilag belebetegszik a játék és a mérkőzések okozta frusztrációba–, nem biztos, hogy könnyedén tudja folytatni e-sport karrierjét. Reméljük mihamarabb felépül és újra régi önmagához hűen tud majd játszani.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Borítókép és kép: HLTV.org

Kövess Minket!