A fogyás a Battlefield V-nek se megy valami jól

A fogyás a Battlefield V-nek se megy valami jól

Egyelőre eléggé hervasztóak az aktuális eladási adatok. 

Úgy néz ki, hogy hiába kalauzoltak el minket egyébként egészen szórakoztató módon a második világháborúba a DICE munkatársai, ez gyakorlatilag alig érdekelte a játékosok többségét. Mindez a VGChartz adatai alapján derült ki, ahol össze is vetették, hogy a korábbi részekhez viszonyítva hogyan muzsikált eddig a legújabb epizód. 


A Battlefield V iránti érdeklődés fele akkora volt, mint a Battlefield 1 esetén, hiszen a mai napig mintegy 1.4 millió példányt kelt csak el belőle, bár azt fontos hozzátenni, hogy ebbe nem tartoznak bele a digitális eladások. Ami ugyancsak meglepő, hogy a platformok között mekkora különbségek vannak, hiszen amíg 834 ezer darab PlayStation 4-re kelt el, addig XBOX ONE-ra 534 ezer példány, míg PC-re pedig csupán 37 ezer (!). 

Na, de nézzük is meg, hogy az eladási számok tekintetében hogyan muzsikáltak eddig a Battlefield megjelent részei és ezekhez képest hol foglal helyet a legutóbbi játék: 

1.) Battlefield 3 – 4.68M
2.) Battlefield 1 – 2.80M
3.) Battlefield 4 – 2.72M
4.) Battlefield: Hardline – 1.51M
5.) Battlefield V – 1.40M
6.) Battlefield: Bad Company 2 – 1.39M
7.) Battlefield: Bad Company – 0.44M


Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a Battlefield V megjelenése óta még igencsak kevés idő telt el, ezért simán lehet, hogy képes lesz még több játékost magához édesgetni. Erről remélhetőleg a fejlesztők és a kiadó által kieszközölt akciók egyaránt gondoskodni fognak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!