Új Legendaryt jelentenek be a BlizzConon: tickettel a miénk lehet Golden verzióban!

Új Legendaryt jelentenek be a BlizzConon: tickettel a miénk lehet Golden verzióban!

Hamarosan jön a 2019-es BlizzCon, amihez ismét lehet virtuális jegyet vásárolni. A rengeteg ajándék csak hab a tortán!

November 1-jén rajtol el a Blizzard legnagyobb gaming rendezvénye, a 2019-es BlizzCon, ahonnan a Hearthstone sem hiányozhat. A virtuális jegy (virtual ticket) megvásárlásával számos extra jutalmat kaphatunk a Blizzard legnépszerűbb játékaihoz, így a HS-hez is. Mutatjuk, hogy pontosan milyen jutalmak ütik a markunk, ha beruházunk a 39,99 eurós - 49,99 dolláros belépőre!

World of Warcraft

Murlocosított faction leaderekkel ajándékozza meg a Blizzard a WoW rajongóit: Finduin az Alliance, Gillvanas a Horde táborát erősíti. Emellett egy Wendigo Woolies transmog outfit is jár a tickethez.

Overwatch

Illidan Genji és Tyrande Symmetra Legendary skinek érkeznek az OW-be.

Heroes of the Storm

Egyedi sprayjel és portrait-val gazdagodhatnak a virtuális belépők tulajdonosai, sőt egy Celestial Deepcrawler mount is vár még rájuk. 

StarCraft II

Három Brood War korszakból ismerős kinézet és portré jár az SC II fanatikusoknak: Classic Battlecruiser, Classic Ultralisk és Classic Carrier.

Hearthstone

Végül, de nem utolsósorban itt vannak a Hearthstone jutalmak, amiket a virtual ticket mellé garantáltan megkapunk. Az egyik ajándék a 2019-es BlizzConhoz kapcsolódó egyedi hátlap, a másik nem más, mint egy még nem látott Golden Legendary. Ezt a különleges lapot a BlizzConon jelentik majd be, egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mit is tud majd a lap. Ha tippelni kéne, talán a Whizbang - Zayle vonalon mozoghat az új Legendary, mivel nem engedheti meg magának a Blizzard, hogy olyan lapot adjon ki, ami komoly hatással van a játékra és kizárólag csak a jeggyel együtt szerezhető be. 

A BlizzConon jó esély van arra, hogy bejelentik a következő kiegészítőt is, aminek témáját már elkezdték tippelgetni a legnagyobb fórumokon. Valószínűleg az Old Godok térhetnek vissza, legalábbis a Tombs of Terror utolsó fejezete alapján erre következtethetünk.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!



Közvetítések