Az amerikai képviselőnő első streamje hihetetlen siker volt

Az amerikai képviselőnő első streamje hihetetlen siker volt

Majdnem fél millión voltak kíváncsiak a képviselőre.

Nem sokan mondhatják el azt, hogy egyszerre több százezer embernek strreameltek egyidőben. Ninja, shorud és persze az olyan nagy e-sport események, mint a LoL bajnokságok, DotA 2 versenyek vagy a prémium CS:GO események is tudják ezt hozni. De sokaknak az egész csak álom. Ebből kifolyólag, meglepő volt nemrég látni azt, hogy Alexandra Ocasio-Cortez, amerikai képviselőnő megugrotta ezt a szintet, főleg ha azt nézzük, hogy eddig még csatornája sem volt.

AOC (Cortez nickneve) nem most először röppent fel, mint hír a gaming világban. Pár hónappal ezelőtt büszkén jelentette be, hogy sikerült feljutnia Silver szintre és ő volt az egyik első amerikai politikus, aki a gamer közösségben is megmutatta magát. Most viszont egy új szerepben akarta kipróbálni magát és a következő Tweet érkezett tőle:

Amire persze válaszok sokasága érkezett, köztük olyan nevek is, mint Pokimane és Dr Lupo. Az adás le is ment, minden rendben volt, viszont a nézettség sokakat meglepett. Ha hinni lehet a számoknak, akkor az adást egyidőben legtöbben 439 000 ember követte és ezalatt az egy alkalom alatt a képviselőnő begyűjtött félmillió követőt is. 

Ugyan a legnagyobb rekordokat nem döntötte meg, de első adásnak ez egy hihetetlen eredmény. Jó kérdés, hogy ez a hagyomány nálunk is megjelenik-e valamikor.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



E-sport életmód - Ismét megrendezik a HUNESZ e-sport konferenciáját - Jön az ESTB!

A második önálló konferencia célja többek között az e-sportban lévő karrier lehetőségek bemutatása, a hazai és nemzetközi e-sport közösségben folyó tudományos jellegű diskurzus élénkítése, nagy hangsúlyt fektetve az e-sport gazdasági-társadalmi hatásaira, azok előnyeire.