Gaming: Itt a mód, amivel megduplázható az FPS szám a videójátékokban

Gaming: Itt a mód, amivel megduplázható az FPS szám a videójátékokban

Még több FPS-t lehet majd kipréselni a jelenlegi videójátékokból.

Az elmúlt időszakban a Microsoft gőzerővel dolgozott azon, hogy megoldják az új Xbox konzolok (Series X és Series S) esetében a visszafelé kompatibilitást. Ezt azt jelenti, hogy a jelenlegi generáció konzoljain futtathatóak legyenek az előző generációra készített videójátékok. Ezt az akadályt átugrották, azonban még voltak problémák az FPS számokkal. Szerencsére itt az FPS Boost mód/feature, ami segíthet abban, hogy a korábbi játékok képkockaszámát még magasabbra tornázzák fel.

Jelenleg az alábbi játékok támogatják ezt a fejlesztést, amellyel akár megnégyszerezhető bizonyos címeknél az FPS szám.

  • Far Cry 4
  • New Super Lucky's Tale
  • Sniper Elite 4
  • UFC 4
  • Watch Dogs 2

Konkrét adatokat is közölt a Microsoft, amelyek elég biztatóak. A New Super Lucky's Tale-ből sikerült 120 FPS-t, az UFC 4-ből 60 FPS-t kipréselni Xbox Series S-en. Minden játékról pillanatok alatt megtudhatjátok, hogy támogatja-e az FPS Boost technológiát. A kontrolleren csak meg kell nyomnotok az Xbox gombot, majd a jobb oldalon máris felbukkanhat az FPS BOOST felirat.

"Ez csak a kezdet" - magyarázta Paul Eng, az Xbox egyik vezető programozója. Hamarosan még több játékot jelent be a cég, amely alkalmas az FPS Boost kiaknázására, valamit érkeznek a következő nagy frissítéssel az új menü ikonok és rendszer beállítások. A tavasszal az FPS Boostot és a az automatikus HDR-t már ki- és bekapcsolhatod, mivel kapnak egy jelentős fejlesztést az újgenerációs Xbox konzolok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!