LoL: Őrületes K/DA Evelynn cosplayt villantott egy rajongó

LoL: Őrületes K/DA Evelynn cosplayt villantott egy rajongó

A legapróbb részletekre is odafigyelt a készítője, amikor beöltözött K/DA (THE BADDEST) Evelynnek.

A League of Legends karakterek cosplayezése nagyon hosszú múltra tekint vissza, ezért kifejezetten nehéz olyan minőséggel előrukkolni, ami a kritikus fórumozók elvárásainak megfelel. Legutóbb azonban sikerült kivívnia a MaoAkari felhasználónév mögé bújt hölgynek az elismerést, amikor bemutatta a világnak a K/DA Evelynn cosplayét, amit a VILLAIN videoklip inspirált.

Az alkotója saját cosplayét BADDEST Evelynnek nevezi, amivel ugyan lemaradt a hypevonatról, de mostanra gyűjtött össze annyi önbizalmat, hogy az egész világ számára megmutassa magát és a legújabb kész munkáját. MaoAkari kommentárt is fűzött a képekhez.

"Amikor először láttam a hőst, rögtön tudtam, hogy a női természetességet meg kell jelenítenem úgy, hogy az ne menjen túlságosan "felnőtt tartalmas" irányba."

A fotósorozat tökéletesen sikerült, a fény-árnyékokkal való játék rengeteget ad hozzá a cosplayhez. A legnagyobb LoL-os fórumon egyöntetűen pozitív fogadtatásra találtak a képek.

A K/DA (BADDEST) Evelynn cosplay fotósorozatát az alábbi galériában tekinthetitek meg!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!