A PUBG Mobile-ba is behálóhintázik Pókember

A PUBG Mobile-ba is behálóhintázik Pókember

Te szoktál játszani a mobilos PUBG-vel?

"Soha nem gondoltam volna, hogy a Pókember a világméretű ikonná válik. Csak reméltem, hogy a könyvek eladnak, és megtartom a munkámat" - mondta egyszer Stan Lee, a Marvel Comics egykori elnöke. Már pedig manapság Pókember az egyik, ha nem a legnépszerűbb szuperhős, legyen szó játékokról, filmekről, képregényekről vagy bármi másról, amit manapság már értékesíteni tudnak Pókember arcával.

Például mobiljátékot. Persze a PUBG Mobile Pókember nélkül is óriási siker, de biztos, ami biztos, 2022 januárjában tiszteletét teszi majd a játékban az öreg hálószövő is. Pár napja mutatkozott be a mozikban az MCU harmadik Pókember filmje, amit máris imád a szakma és a nézők is.

Néhány hét múlva pedig már a mobilos PUBG játékosai is imádhatják majd, hiszen a tervek szerint január közepén érkezik majd meg készülékeikre a PUBG Mobile x Spider-Man frissítés. Sok mindent nem árultak el a frissítésről, egyedül annyit ígértek, hogy nem csak néhány unalmas küldetés lesz, annál sokkal több és sokkal érdekesebb tartalmakat hoz majd a kollaboráció. 

Nem ez a PUBG Mobile első hasonló tartalma. Korábban kaptunk már Godzilla, Resident Evil és Arcane tartalmakat is sokak kedvenc mobiljátékához.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál játszani a mobilos PUBG-vel?

  • 0 %
  • 88 %
  • 13 %