Valkyrae Viper cosplay kiegészítője miatt hangos az internet

Valkyrae Viper cosplay kiegészítője miatt hangos az internet

Ennél jobban még sohasem szerettünk volna Viperrel játszani

A streamer sztár, Rachell „Valkyrae” Hofstetter megosztotta Viper cosplay-jét a Riot népszerű 5v5 lövöldözős játékából a Valorantból és az internet imádja. Az elmúlt két évben a 100 Thieves társtulajdonosa és tartalomkészítője, Valkyrae robbanásszerűen az iparág egyik legnézettebb női streamerévé nőtte ki magát.

A streaming sztár aki nemrég, januárban szerződött újra a YouTube Gaminghez, több mint 3,6 millió feliratkozót gyűjtött össze, és minden jel arra mutat, hogy ezek a számok egyre csak növekedni készülnek. Bella Poarch Valentin-napi fotózása nagy érdeklődést keltett az interneten, ezért Valk a második körre egy hihetetlen Viper cosplay-el készült. Egy február 17-ei tweetben Valkyrae lenyűgözte rajongóit a Valorant méreg központú ügynökének cosplay-jével. A ruha nagy visszhangot váltott ki a közösségében mióta közzétette, és úgy néz ki mindenkinek nagyon tetszik. 

Még a Riot Games saját zenestúdiója is válaszolt Valkyrae tweetjére feltéve a kérdést, hogy mikor érkezik hozzá egy videoklip.

Mások a streamer közösségből nem győzték dicsérni, hogy milyen jól sikerült. „Csodálatos zöld királynőnek nézel ki” – mondta barátja és a 100 Thieves alkotótársa Fusile.

„Viperaee! Imádom ezeket a rólad készült felvételeket” – tette hozzá Natsumiii.

Nem ez az első alkalom, hogy a népszerű streamer Viper bőrébe bújt volna. 2020 októberében Valkyrae szintén Vipernek öltözött Halloween alkalmából. A közösségi média reakciói alapján azonban méltányos azt mondani, hogy ez a ruha minden bizonnyal jóval felülmúlja az előzőt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!