PUBG: Érdekes Among Us-stílusú fegyverskin érkezik a játékba

PUBG: Érdekes Among Us-stílusú fegyverskin érkezik a játékba

Sok idő áll rendelkezésünkre, hogy begyűjtsük ezt a skint – de biztos, hogy ezt szeretnénk?

2021 novemberében jelent meg a PUBG Studios fejlesztésében a PUBG: New State Mobile, mely a népszerű PUBG Mobile közvetlen folytatása. Az elődhöz, illetve a PC-s változathoz hasonlóan 100 játékos küzd meg egymással, hogy eldöntsék, mégis kié lehessen a csirkevacsora.

Egy hónappal a megjelenése után már 45 millióan töltötték le a játékot, most pedig úgy néz ki, imposztorokra is bukkanhatunk mérkőzéseink során. Egy május 19-ig tartó játékbeli eseményen ugyanis egy Among Us-stílusú fegyverskin lehet a miénk. Ezekbe különböző ikonok, title-ök, illetve különböző kozmetikai eszközök, mint például sisak is tartozik – no meg egy rendkívül ijesztően is kinéző fegyver is.

A fenti trailervideóban csak néhány képkocka erejéig lehetett látni, egy Twitter-felhasználó azonban egy képet is megosztott az M416-os fegyverre felszerelhető skinre, amely felvet néhány kérdést. Ez most egy hatalmas csont? Miért akarja leharapni az egyik imposztor a ravaszon lévő ujjunkat? Hagynánk is a jelzőket, álljon alább itt a kép a fegyverről, amelyről még a posztoló is csak annyit írt, hogy:

„Köszönöm, PUBG a legrondább dolgot, amit életemben valaha láttam."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!