LoL: Kétnapos eseménnyel indítja a 2023-as szezont a Riot

LoL: Kétnapos eseménnyel indítja a 2023-as szezont a Riot

A Riot Game hamarosan berúgja az ajtót, az új versenyévet egy kétnapos karnevállal indítják szerte a világban.

Hivatalosan bejelentette a Riot Games, hogy 2022-ben nem rendezik meg a sokak által várt All-Star gálát. A népszerű, showelemekkel megtűzdelt 2-3 napos rendezvény egyszerűen nem illeszthető be az amúgy is sűrű versenynaptárba. Nem kell azonban rögtön kapát és kaszát ragadni, ugyanis 2023. január 10-11-én jön a Season 2023 Kickoff, az új versenyév hivatalos nyitóeseménye.

Mit kell tudni a kétnapos "e-sport ünnepről"?

A Riot Games a kilenc nagy ligában (LEC, LCS, LCK, LPL, LJL, CBLOL, LLA, PCS és VCS) közvetít majd egy kétnapos eseményt, amely bemutatja majd, hogy mi vár a nézőkre és játékosokra a 2023-as esztendőben. Betekintést enged a Riot a 2023-as LoL e-sport szezonokba és az Idézők szurdokának 13. szezonjába. Hogy pontosan mit láthattok majd ezen az e-sport ünnepen az egyelőre még rejtély, azonban nem kell sokat várnotok arra, hogy elárulja a Riot a pontos formátumot és a menetrendet.

A Szezonnyitó egy új kezdeményezés, amely megalapozhatja az eddigi legizgalmasabbnak tűnő versenyévet. Óriási átalakulások zajlottak le a Worlds kijutási rendszerében, a világbajnoki címvédő DRX egyetlen játékost tartott csak meg, sőt megváltozott az LEC, az európai topliga lebonyolítási rendszere. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik régió nyeri a 2023-as Worldsöt?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.