Már a jó játékosokat is kitiltják a Warzone 2-ből

Már a jó játékosokat is kitiltják a Warzone 2-ből

Már csalni sem kell, hogy kitiltsanak.

Már hónapok óta éles a Warzone 2, de még mindig tele van súlyos hibákkal, amelyek a teljes játékunkra hatással vannak. Felütötte a fejét ugyanis egy probléma, amely konkrétan game-breaking mégis hetek óta megoldatlan, pedig rengeteg játékost érint.

A battle royale általában tele van csalókkal ez már a Warzone-ban is így volt, nagyon meg tudja keseríteni a tisztességes játékosok életét, így üdvözlendő, hogy fellépnek ellenük. Ám az nem árt, ha eközben olyanokat nem szankcionálnak, akik nem tettek semmi szabályzatba ütközőt. Márpedig most ez történik.

Rengetegen számoltak arról be, hogy amint eléri valaki a 10 fraget, rövid időn belül disconnecteli őket a rendszer és shadow bant kapnak. Sok esetben a 10. kill utána következő találat váltja ki ezt a hatást. Bár állítólag hetek óta bent van, nagy figyelmet csak ezen a héten kapott. Főleg, amikor nagyobb nevek is ezzel a hibával szembesültek. Köztük volt a 100 Thieves alapítója, Nadeshot is. Elsőre azt hitte, hogy ez azért történt, mert a fiókja számos jelentést kapott. Ám alaposabb vizsgálat után rájöttek, hogy a tizedik frag után, amint a célkeresztjébe került valaki, a fenti eseményeket tapasztalta ő is, amiről már ugye hetek óta vannak történetek az interneten. Az ő esete is tökéletesen beleillett a mintába.

A játékosok egyébként az Activision támogatási oldalán ellenőrizhetik shadowban státuszukat. Amennyiben valaki ilyet kap, akkor a fejlesztők megnézik a tiltást, és vagy törlik, vagy további felfüggesztést adnak. Míg Nadeshotot körülbelül egy óra alatt feloldották, más, kevésbé befolyásos játékosok akár egy hetet is várhattak, míg lekerült róluk a büntetés. Nem valami bíztató, és eléggé kellemetlen, hogy a jól teljesítők ilyen hibába futnak bele.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!