LoL: Megtörte katasztrofális sorozatát a

LoL: Megtörte katasztrofális sorozatát a "szupercsapat"

Végre megkezdheti hosszú hajráját a sztárokból összerakott együttes?

Sokáig kellett várni rá a rajongóknak, de végre megszületett az a győzelem, amely talán ráterelheti az NA LCS "szupercsapatát" a helyes ösvényre. A Dignitas az ötödik hét első meccsnapján ledöntötte az Evil Geniuses Nexusát, így megszerezte első sikerét a legrangosabb észak-amerikai ligában. A sorozatban elszenvedett kilenc vereség után nem volt benne a levegőben, hogy pont a remek formában lévő EG-t sikerül elkapniuk Armutéknak, de pont ezért éri meg minden egyes major régiót követni, mert bármikor borulhat a papírforma. A DIG még a meccs előtt cserélt egy játékost, lehet ez is hozzájárult ahhoz, hogy egy meccsre megközelítsék a 9. helyezettet.

Spawn a kiscsapatban, Tomo a kezdőben, Jensen mutatott valamit zsenijéből

Először a támogató szerepkörben változtatott ez edzői stáb, ugyanis Biofrostot IgNar váltotta néhány meccsel ezelőtt. Ez a döntés önmagában kevésnek bizonyult, ezért az EG ellen Spawn helyére felhozták az akadémia ötösből Tomót, a 22 éves fiatal amerikai lövészt. A Lucian + Nami duó bevált, de így is elképesztően közel volt egymáshoz a két együttes. Az EG az utolsó erejével is küzdött, de Jensen 4 emberes shurima-shuffle-jével nem tudtak mit kezedeni. A legendás mides Azirja vitte be a kegyelemdöfést, amelyre már nem volt válasza a tabellán 3. helyet elfoglaló ellenfélnek.

Az NA LCS-ben továbbra is a FlyQuest az abszolút kiemelkedő klub, Impacték mindössze egyetlen mérkőzést veszítettek el eddig az alapszakaszban. A Dignitasnak matematikai esélye még van odaérni a rájátszásba, azonban több vereség már nem fér bele nekik. Jensenék legközelebb (péntekről szombatra éjfélkor) pont azzal a FlyQuesttel találkoznak, amely együttes jelenleg dominálja a régiót.

Ha szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaidTovábbi részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!