LoL: Teljesen kihalt az a szuperszerver, ahol Csacsi és Bluerzor is gyakorol

LoL: Teljesen kihalt az a szuperszerver, ahol Csacsi és Bluerzor is gyakorol

Az ötlet remek, a megvalósítással nincs probléma,Q mégsem működik a koncepció.

A Riot Games kitalálta az LEC téli, valamint az ERL-ligák tavaszi szezonjának indulása előtt, hogy Európában is szükség lenne egy Champions Queue-ra. Ennek a kezdeményezésnek az alapja, hogy a profik, illetve Solo Queue-ban nagyon magas rangot elérő idézők inkább egymással játszanak zárt rendszerben, szervezett keretek között, ne kelljen megküzdeniük a "sima" rankedezés általános problémáival. A CQ Észak-Amerikában hasít, valamiért azonban az EU-ban nem sikerült meghonosítani ezt a projektet. Az SK Gaming egykori támogatója, Treatz fakadt ki a közösségi média oldalán arra, hogy embertelen várakozási időkkel kell megküzdenie annak, aki csak gyakorolni szeretne.

Bluerzor, Csacsi, Caps és a többiek

Aki aktívabban követi a profik közvetítéseit, azt nem érheti váratlanul, ha egy lobbyban felbukkan Nisqy, 113, Csacsi és BrokenBlade. Ezek a majdnem Solo Queue-nak tekinthető összecsapások nagyon magas szinten zajlanak, folyamatosan pörög a kommunikáció, mint bármelyik színpadi mérkőzésen. Nem véletlen szeretik a nézők is az ilyen tartalmakat, mert így még inkább beleláthatnak abba, hogyan viselkedik kedvencük éles körülmények között. Treatz szerint azonban ez csak a látszat. A veterán svéd állítása szerint három órát várakozott úgy, hogy egyetlen meccsbe sem tudott becsatlakozni. Véleménye szerint kijelenthető, hogy hivatalosan is meghalt az EU Champions Queue.

@esport1.hu Kövessétek velünk az LEC alakulását az esport2tv Twitch csatornán! #esport1 #twitch #stream #közvetítés #riotgames #riotgamesleagueoflegends #leagueoflegends #lec #magyartiktok #magyar #nekedbe #nekedbelegyen #fyp #foryou @MakariaGaming ♬ original sound - Esport1 Hungary

Minden bizonnyal a Riot folyamatosan figyeli az eseményeket ezen a zárt szerveren, talán sikerül nyomást gyakorolni a játékosokra, hogy legyenek olyan kedvesek, éljenek a számukra felkínált lehetőséggel. Ez mind a nézőknek, mind a játékosoknak, mind a régiónak jó, ugyanis mindenkinek az a célja, hogy Európa ismét releváns tényező legyen a nemzetközi porondon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttál már élőben CQ-meccset (valamelyik profi streamjén)?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.