Ez lehet a Fortnite következő nagy dobása!

Ez lehet a Fortnite következő nagy dobása!

Úgy tűnik, hogy komoly munkálatok folynak a háttérben egy olyan fejlesztéssel kapcsolatosan, ami az egész játékot megváltoztathatja.

Habár még mindenki a Creative 2.0-át tapasztalja, és a belső nézetes mód Battle Royale-ba való bekerülését várja, máris újabb szivárogtatások láttak napvilágot egy elképesztő fejlesztéssel kapcsolatban. Szerencsénkre az Epic Games nem elégszik meg azzal, hogy a Fortnite viszonylag jól muzsikál, inkább folyamatosan kutatja a legújabb trendeket, és igyekszik a közösség kedvében járni azzal, hogy naprakészen tartja játékát.

Míg minden tekintet a first person játékmódra szegeződik, a 24.20-as frissítés felfedett egy újdonságot, ami az egész játékot megváltoztathatja.

HYPEX – a legnagyobb leaker – és mások is észrevették, hogy a fájlok közé bekerültek olyan opciók, mint a fegyvermódosítások, vagy erősítések. Itt gondolunk markolatokra, távcsövekre és még sok egyébre. Ezek valószínűleg más játékokhoz hasonlóan a fegyverekre lesznek rászerelhetőek, és ezáltal különféle hatást gyakorolnak majd rájuk – például stabilabb célzást.

A szivárogtatók úgy gondolják, hogy a belső nézet érkezését követően fognak ezek bekerülni a játékban, de valószínűleg minden módban elérhetőek lesznek. Kíváncsian várjuk, hogy ennek hatására miként fog megváltozni a játékmenet, hol tudunk majd kiegészítőket találni, és valójában mekkora ráhatásuk lesz a párbajokra.

Kövess Minket!



Örülsz ennek a fejlesztésnek?

  • 67 %
  • 33 %